Tuorein sisältö

Uusi Alien-peli paljastui kotimaiseksi mobiilipelotteluksi

08.01.2019 klo 09.40 | Luettu: 3282 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen huhuiltiin uudesta Alien-sarjan pelistä, jonka pääosassa olisi Amanda Ripley. Vähän myöhemmin asia varmistui, mutta yllärimutkana kyseessä on kotimainen tuotos.

Myöhemmin tässä kuussa julkaistava Alien: Blackout (iOS, Android) on turkulaisen Rival Gamesin ja helsinkiläisen Theory Interactiven kehittämä selviytymiskauhupeli, joka jatkaa Amanda Ripleyn tarinaa Alien- ja Aliens-elokuvien välisessä ajanjaksossa.

Amanda on jumissa vaurioituneella avaruusasemalla, eikä hän ole yksin. Lehdistötiedotteen mukaan "Pelaajan tehtävä on johdattaa Amanda ja muut miehistön jäsenet läpi jatkuvasti vaikeutuvista niskakarvat nostattavista tasoista käyttäen apunaan aseman hajoavia turvajärjestelmiä. Muukalaisen arvaamaton käytös ja miehistön jäsenten kohtalo pakottavat pelaajan tekemään kriittisiä päätöksiä, jotka vaikuttavat pelin kulkuun."

Alla oleva pelin teaser-traileri on saanut varsin murskaavan vastaanoton Youtubessa. Pelaajakansa on pettynyt siihen, että enimmäkseen kehutun Alien: Isolationin jatko-osa onkin mobiilipeli.

Päivitys: Tekijöiden mukaan Alien: Blackout on oma erillinen pelinsä, jonka pääosassa on Amanda Ripley, mutta joka ei ole jatko-osa Isolationille.Lehdistötiedotteen mukaan Cold Iron Studiosilla on tekeillä Alien-maailmaan sijoittuva konsoleille ja PC:lle julkaistava nettiräiskintäpeli. Lisäksi Amandan tarina jatkuu monissa eri muodoissa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Vielä pitäisi maltta... Voihan pomppivat pal... >

Keskustelut (2 viestiä)

AlienImmortal

08.01.2019 klo 13.52 7 tykkää tästä

Torille häpeämään.
lainaa
ghdgknrkfgjf

08.01.2019 klo 16.47

nyt nahdaan lopullinen pelimaailman tuho kun aaa pelien jatko osat alkavat ihan ryppaana olemaan mobiilisontaa. no onneks peleja ehdittiin sentaan tekemaan joitain kymmenia tuhansia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova