Tuorein sisältö

Yksinkertainen kikka mahdollistaa Resident Evil 2 -kokeiluversion aikarajan kiertämisen - speedrunnaajat laittoivat töpinäksi

13.01.2019 klo 09.00 | Luettu: 2414 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Resident Evil 2:n uusioversio sai perjantaina 1-Shot-kokeiluversion, joka päästää pelaajat puoleksi tunniksi toimintaa ja kauhua yhdistävän teoksen kimppuun. Alkujaan vain 30 minuutiksi tarkoitettu aikarajoitus on kuitenkin onnistuttu kiertämään, joten demosta on ehtinyt viikonlopun aikana muodostumaan jo melkoinen speedrun-haaste.

1-Shot Demon idea on kaikessa lyhykäisyydessään se, että pelaajalla on 30 minuuttia aikaa läpäistä demo. Mikäli kuolo tai lopputekstit pamahtavat ennen aikarajoitusta, kokeiluversion voi aloittaa uudelleen. Puolen tunnin jälkeen aika on kuitenkin täynnä, eikä demon pariin pitäisi enää päästä. Demo on myös itsessään rajoitettu kokemus, sillä pätkän voi ladata itselleen ainoastaan tammikuun ajan.

Aikarajoituksen kiertäminen on kuitenkin osoittautunut melkoisen helpoksi, sillä uuteen puolituntiseen riittää uuden pelitunnuksen luonti, jolloin portti Raccoon Cityn syövereihin aukeaa uudelleen.

30 minuuttia on osoittautunut pelaajille melkoisen pitkäksi aikamääreeksi, sillä speedrun-yhteisön jäsenet kipittävät demoa läpi jo vajaaseen kolmeen minuuttiin. Alla olevalta videolta voi kurkata kuinka pätkän rynnii läpi aikaan 2:57.

Resident Evil 2 Remake ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle tammikuun 25. päivä.


V2.fi | Markus Mesiä
< V2.fi viikon laiteuu... Dead or Alive 6:n ve... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova