Tuorein sisältö

Sony-studio rekrytoi Naughty Dog -veteraanin - tekeekö Unchartedin kelmisakki paluun?

25.01.2019 klo 11.00 | Luettu: 2604 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Sony perusti viime vuoden alkupuolella uuden studion San Diegoon. Tiimin projekteista ei ole vielä kerrottu, mutta tuoreet huhut ja rekrytoinnit antavat toivoa kenties jopa rakastetun kelmin paluuta.

Tuoreeksi pelisuunnittelijaksi on saatu kaapattua Quentin Cobb, joka on toiminut muun muassa Rockstar Gamesin sekä Naughty Dogin riveissä. CV-merkintöinä ovat varsin vakuuttavat The Last of Us, Uncharted 4 sekä Red Dead Redemption 2.

Kun Cobbilta kysyttiin Twitterissä tietoa tulevan paljastuksen ajankohdasta, vastaustwiitti paljasti vain epämääräisen ajankohdan: tulevaisuuden.

Huhut Uncharted-sarjan paluusta ovat kuitenkin saaneet vettä myllyyn. Vaikka Nathan Draken tai muiden kelmien paluusta ei ole hiiskuttu, sarjan hiljaiselo sekä rekryilmoituksessa mainittu "elokuvamaisen tarinankerronnan seuraava luku" -kuvaus antavat faneille runsaasti toivoa. Ja kun Cobb on kerta työskennellyt aiemminkin Uncharted-sarjan parissa, pöydällä alkaa olla melkoinen määrä lupaavia palapelinpalasia.V2.fi | Markus Mesiä
< Housemarquen Stormdi... Clash Royalen esport... >

Keskustelut (2 viestiä)

floppi

25.01.2019 klo 11.43 2 tykkää tästä

yes.paras pelisarja ainakin minun mielestä.
lainaa
LEKAlla

Rekisteröitynyt 19.10.2016

25.01.2019 klo 18.38 2 tykkää tästä

Tuoreeksi pelisuunnittelijaksi oli siis kaapattu tämä James Martinchek josta Quentin Cobb ilmoitti.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova