Tuorein sisältö

World of Warships sai upouudet lentotukialukset

31.01.2019 klo 09.00 | Luettu: 2473 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Wargaming.netin nettisotapeli World of Warships sai tänään odotetun ja pitkään testatun lentotukialuspäivityksensä. Sen myötä pelin lentotukialusoperaatiot ja lentosota on pistetty aivan täysin uusiksi. Eikä siinä vielä kaikki, kuten mainosmies selittäisi.

Lentohommat ovat muuttuneet sillä tapaa aivan tykkänään, että vanha RTS-tyyppinen toiminta on korvautunut "kinemaattisella toiminnalla". Esimerkiksi toveri Lehtonen kehuu sitä kovin, joskin itse lirautan kyyneleen ja parikin vanhan hyvän RTS-lentotoiminnan muistolle. Se oli just ihan parasta, etenkin silloin alkupäässä kun torpedohyökkäyksiin ei oltu vielä tehty apupyöriä.

Tukialushommien uudistuksen merkeissä pelissä on uusi eventti, “Fly! Strike! Win!”, joka pyörii aina huhtikuun lopulle saakka. Pelaa ja voita palkintoja, Wargaming usuttaa.

Siinä sivussa pelaajille on tarjolla myös uusittu Ranked Battles -pelitila sekä klaanittajille Naval Battle -nimisiä klaanitehtäviä.

Lisätietoja: https://worldofwarships.eu/

Videota betasta:
Lisää aiheesta


V2.fi jättijuttu: World of Warships
Warships on sen sijaan tehty selvästi aikuisemmalle yleisölle. Sen hitaampi, taktisempi rytmi vaatii enemmän harkintaa ja kärsivällisyyttä. Suurikokoiset sotalaivat on myös mallinnettu ja rakennettu tankkeja historiallisemmin, suuremmalla pieteetillä ja tietenkin yksityiskohtaisemmin. Myös niiden varusteissa ja aseistuksessa on enemmän syvyyttä sekä taktisuutta.
Eipä siis oikeastaan ihme, että virtuaalinen merisota on löytänyt kohderyhmänsä ja puraissut näihin todella kovasti. Jotain tällaista on oikeastaan kaivattu ja kauan. Peliä, joka soveltuu ajattelevalle kansanosalle ja jossa pärjää aivoilla eikä reflekseillä.
https://www.v2.fi/artikkelit/pelit/2088/V2fi-jattijuttu-World-of-Warships/

World of Warships (mobiili)
PC:llä Warshipsiä soditaan enintään 20 minuuttia kestävissä 24 pelaajan merisodissa. Blitzissä skaalaa on supistettu: merellä on 7 vs 7 pelaajaa, ja matsit kestävät enimmillään kuusi minuuttia. Samalla taistelumekaniikkoja on tuunattu mobiililaitteille sopivammiksi. Kaikesta on viilattu jotain pois, jostain enemmän, jostain vähemmän, mutta mistään ei liikaa. Warships on Warships myös Blitz-muodossa, ja merisota toimii kuin brittiläisen hävittäjän vessa.
https://www.v2.fi/arvostelut/pelit/2349/World-of-Warships-mobiili/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Garmoniyanialaiset t... PS Plus -pelaajat he... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova