Tuorein sisältö

Varsinais-Suomen suurimpaan kauppakeskukseen avautuu monipuolinen videopelikeskus

31.01.2019 klo 18.00 | Luettu: 2156 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Raisiolaiseen kauppakeskus Myllyyn avataan Evolution Arena 9. päivä helmikuuta. Pelaamaan siellä pääsee HTC Vive Pro 2.0 -virtuaalilaseilla ja lisäksi Evolution Arenalta löytyy 30 tehokasta pelitietokonetta sekä Playstation 4 -pelikonsoleita ja Playstation VR -virtuaalilaseja.

”Alkava yhteistyö kauppakeskus Myllyn kanssa antaa meille ennennäkemättömän mahdollisuuden tuoda Evolution Arenan toiminta entistä lähemmäs ihmisiä ja viedä yritystoimintamme seuraavalle tasolle. Yhteistyö kauppakeskuksen kanssa tapahtumasuunnittelussa, markkinoinnissa ja toteuttamisessa tuo meille uusia resursseja. Nyt meillä on mahdollisuus tuoda monipuolisesti pelaamista, kilpapelitapahtumia ja peleihin liittyvää järjestäytynyttä toimintaa esiin”, kommentoi Evolution Arenan myynti- ja markkinointipäällikkö sekä Turku Evolutionin joukkueenjohtaja Jere Alanen.

Evolution Arenalla järjestetään myös pelitapahtumia, joista ensimmäisessä haastetaan kilpapelijoukkueen Fortnite-pelaajia haastekilpailuihin. 16.2. järjestettävässä tapahtumassa on mukana myös tubettaja Hurja/Tepatus sekä Fortnite-tanssikilpailu.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tanner tömisee Tom C... Mario Kart Tourin lä... >

Keskustelut (1 viestiä)

pfff

01.02.2019 klo 16.58 1 tykkää tästä

fortnite tassikilpailu.. ei v***u mitä lantaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova