Tuorein sisältö

Alan Wake pysyy piilossa

08.04.2008 klo 13.01 | Luettu: 6106 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Suomalaisen Remedy Entertainmentin työstämä psykologinen kauhutrilleri Alan Wake pysyy edelleen uutispimennossa. Pelistä on viimeksi annettu reilummin virallista tietoa yli puolitoista vuotta sitten. Viralliseen tietoon lukeutui myös se, että Microsoft julkaisee pelin vuoden 2008 aikana.

Fanien sydämet ehtivät sykkiä kiivaasti jo hetken kun pelin virallisella foorumilla väläytettiin, ettei mediapimento tulisi kestämään enää kauaa. Pian foorumin moderaattori kuitenkin katkaisi huhulta siivet ja ilmoitti, ettei kukaan voi tietää milloin Remedy tahtoo esitellä uutta materiaalia pelistään.

Ennen syksyä peliä ei kuitenkaan tulla kaupoissa näkemään, sillä Microsoftin järjestämän kilpailun voittaja on luvattu siirtää digitaalisesti yhdeksi Alan Waken taustahahmoksi vielä syyskuun aikana. Alan Wakea on kuitenkin tarkoitus esitellä lokakuun alussa järjestettävillä Tokyo Game Show -pelimessuilla.

Lähteet: Xbox 360 Fanboy, Joystiq, Alan Wake Forums, MSN Games

V2.fi | Matti Lintula
< PlayStation 3 sai GT... Wii-ratti ei ole hin... >

Keskustelut (4 viestiä)

Ex_Digital

Rekisteröitynyt 25.07.2007

08.04.2008 klo 13.23

onneksi m$ ei painosta kehittäjiä kuten esim. €A
Eihän siiNä mitään kiirettä mutta toivottavasti peli ei ole jo WANHA kun se tulee kauppoihin...
lainaa
Kommentaattori

08.04.2008 klo 16.45

Peliala tuskin pyörähtää niin paljon eteenpäin, että Alan Wake olisi julkaisun jälkeen pelimekaniikaltaan vanhentunut vaikka se julkaisu menisi vasta vuodelle 2009. Jos vanhemmat screenshotit antavat vähänkään osviittaa pelin graafisesta ilmeestä niin ei grafiikka-intoilijoidenkaan pitäisi vierittää suuria surunkyyneliä pelin puolesta. Tai jos tekevätkin niin sääli heidän puolestaan.

Vahvaa tarinavetoista peliä uskon ja vahvasti toivon tulevan kun aika koittaa.
lainaa
ctrl-k

Moderaattori

Rekisteröitynyt 03.04.2007

08.04.2008 klo 18.13

Tiukan juonivetoisissa peleissä on usein se ongelma, että sisältö on läpipeluun jälkeen nähty eikä ole mitään syytä palata sen pariin. Kadun edelleenkin kummankin Max Paynen ostamista. En siksi, että ne olisivat huonoja pelejä, vaan siksi, etteivät ne tarjonneet viihdettä 50 euron hintalapun edestä.
lainaa
Fro7en

09.04.2008 klo 13.25

Tätä odotan kuin uutta kuuta nousevaa. Erittäin lupaavalta peliltä vaikuttaa ja hyvä vaan, että rauhassa ja huolella tekevät.

"Tiukan juonivetoisissa peleissä on usein se ongelma, että sisältö on läpipeluun jälkeen nähty eikä ole mitään syytä palata sen pariin."

Osittain kyllä aivan totta, mutta jos vain tarjotaan vapaampi pelimaailma, eteneminen ja useita erilaisia loppuratkaisuja, niin pelin voisi pelailla läpi vaihtelevilla ja useilla eri tavoilla. Lisäksi juuri tämän tyyliseen pelimaailmaan voisi kätkeä jotain arvoituksia ja jippoja joita tutkia. Tämän tyyliset seikat kyllä lisäisivät uudelleenpeluuarvoa mielestäni mukavasti.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova