Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Nyt on kiire sänkyyn! Pikapelaaja pyrkii ydintuhon jälkeen salamana petipuuhiin

08.02.2019 klo 23.00 | Luettu: 2075 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Yleensä speedrunnaamista katsellessa ilta venyy ennen kuin pääsee petiin, mutta toisinaan tilanne voi kääntyä myös päälaelleen. Tuore maailmanennätys pyrkii pääsemään nimittäin mahdollisimman nopeasti petipuuhiin.

Fallout-speedrunnauksesta tuttu tomatoanus on kipittänyt jo aiemmin sarjaa läpi mahdollisimman ripeästi, mutta tuorein tavoite on lopputekstien sijaan päästä harrastamaan seksiä. Jostain kumman syystä kilpailua ei ole aiheesta vielä hirveästi nähty, mutta tomatoanuksen kaksi pyrkimystä ovat asettaneet riman melkoisen korkealle.

Uusin ennätys on 23:07, joka paransi ensimmäisen yrityksen aikaa sekuntia vaille minuutin. Mukaan luonnollisesti mahtuu glitch-juksutuskeinoja sekä sopivia asetuksia. Muun muassa Fallout 4:n dialogi puhutaan saksaksi, eli tuolla ikuisen rakkauden kielellä. Tämä johtuu siitä, että pelin alkupään höpötyksen kuluvat näin muita vaihtoehtoja nopeammin. Lisäksi rakkaus ja rakastelu eivät katso ikää, sillä Fallout 3:n sänkypuuhiin pääsee nopeimmin karkaamalla Vault-turvapaikasta 10-vuotiaana.

Speedrun-suoritukseen kuuluvat Fallout, Fallout 2, Fallout 3, Fallout: New Vegas sekä Fallout 4.


V2.fi | Markus Mesiä
< Dark Souls -tekijöid... Ubisoft varoittaa Th... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova