Tuorein sisältö

Galacticaa, Warhammeria ja kunnon sotapelejä pannaan nyt halvalla

20.02.2019 klo 19.00 | Luettu: 757 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Strategiapeleihin erikoistunut pelijulkaisija Matrix/Slitherine porskuttavat parhaillaan Steam-palvelun Midweek madness -alennusmyynnissä. Hyvistä heksoista ja muista sotapeleistä nauttiville tarjolla on koko kasa oivaa alekamaa Slitherinen koko valikoimasta muutaman päivän ajan.

Alessa ovat muun muassa Warhammer 40,000: Gladius (34%), Warhammer 40,000: Sanctus Reach (67%) Battlestar Galactica Deadlock (60%) Order of Battle: World War II (pääpeli ilmainen, DLC-lisukkeilla eri aleja), Command: Modern Air/Naval Operations (67%), Strategic Command WWII: War in Europe – World at War (50%), JOKin liki päivittäin viime viikot hinkkaama Field of Glory II (60%).

Vaikka makuja onkin tietysti monia, niin haluaisin vinkata oikein erityisen hyvinä poimintoina esimerkiksi pelejä Field of Glory II, Panzer Corps ja Buzz Aldrin's Space Program Manager. Mutta eipä näiden kanssa voi mennä pieleen!

Lisätietoja: https://store.steampowered.com/search/?term=slitherine
Lisää Matrix Games / Slitherinen pelejä V2.fi:ssä.

V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Rehvakas joukkorahoi... Age of Wonders suunt... >

Keskustelut (1 viestiä)

RandomSwinger

20.02.2019 klo 20.33 1 tykkää tästä

Hyvä, kerrankin jotakin hyödyllistä informaatiota tältäkin sivulta! Ei ollut mikään näistä tuttu nimike mutta testinä ostin tuon Panzer Corpsin huimaan 1,99€ hintaan. Jos peli on täyttä roskaa niin perästä kuuluu saatana.

Kirjoita kommentti

59416

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova