Tuorein sisältö

Age of Wonders suuntaa elokuussa tähtiin

20.02.2019 klo 21.00 | Luettu: 1862 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Paradox Interactive julkaisee brittiläisen Triump Studiosin tekemän Age of Wonders: Planetfall -pelin loppukesästä, elokuussa. Aiemmin herkullisesti muinaisten valtakuntien maisemissa tallustellut naksusota astuu nyt avaruuslaivoihin ja matkaa kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa on luvassa herkulliselta vaikuttavaa Civilization-tyyppistä seikkailua ja valtakunnanrakentelua.

Pelin asetelmassa muinainen jättiläisvaltakunta jätti luhistuessaan jälkeensä loputtoman määrän planeettoja, jotka menettivät kosketuksen toisiinsa. Pelaajan sivilisaatio on ravistellut pahimmat pölykasat päältään ja suuntaa takaisin tähtiin. Matkan varrella löydetään, vapautetaan ja sivistetään planeettoja takaisin uuden rotu- ja kansanyhteisön pariin.

Vuoropohjaisessa strategiapelissä piisaa monipuolisuutta ja kustomoitavaa. Oman rotunsa voi valita isosta litaniasta ja muovata näköisekseen. Pelijärjestelmässä on niin sotaa kuin strategiaa ja diplomatiaa.Taistelukentällä käytössä on mittava määrä toimintoja ja mahdollisuuksia.

Planetfallaamaan pääsee niin PC:llä kuin Xbox Onella ja PS4:llä.

Lisätietoja: www.aow-planetfall.com


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Galacticaa, Warhamme... Klassinen Vampire Th... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova