Tuorein sisältö

Tipahtanut enkeli sekä tähtitropiikki retroilevat Switchillä

06.03.2019 klo 23.00 | Luettu: 1839 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Nintendon maksullisen Nintendo Switch Online -palvelun tilaajat saavat pian kätösiinsä kaksi ehtaa klassikkoa pelihistorian syövereistä. Lisäyksissä nähdään langenneita enkeleitä sekä zeldahenkistä seikkailua.

Ensimmäinen valikoimaan lisättävä kulttiklassikko on vuonna 1986 julkaistu Kid Icarus, joka tosin länsimaissa on jäänyt vain pienen yleisön riemuksi. Pit-enkelipoju sekä muu hahmokaarti on sentään näyttäytynyt sittemmin erityisesti Super Smash Bros. -mätkintöjen parissa.

Toinen uutuusteos on vuonna 1990 julkaistu StarTropics. Mike-sankarin seikkailuja suunniteltiin erityisesti länsimaista yleisöä silmällä pitäen, vaikkapelimekaniikat muistuttavat kovin paljon NES-aikakauden The Legend of Zelda -seikkailuja.

Retrokaksikko saapuu Nintendo Switch Onlinen valikoimiin maaliskuun 13. päivä.

V2.fi | Markus Mesiä
< Mortal Kombat 11 suo... Nintendo Switchille ... >

Keskustelut (1 viestiä)

90luvunongelmia

07.03.2019 klo 05.43

Startropics jäi skidinä kesken koska kadotin lapun (tai sitä ei tullut mukana, käytetty peli, en muista enää) jossa koodi jota ilman peli jumittui tiettyyn kohtaan jossa koodia kysyttiin. Paskempi juttu ennen netin aikakautta. Kyllä harmitti koska peli oli yksi lemppareista.

Vanhemmiten on tullut emuloituna pelattua, mutta en oo vetänyt läpi osin motivaation puutteen vuoksi ja koska peli on lopulta varsin haastava. Ehkä jonain päivänä, koska peli edelleen kiehtoo jonkin verran. Tulispa moderni jatko-osa.

Toinen NES aikakauden tarina. Toinen lemppareista oli Metal Gear: Snakes Revenge. Pääsin tässä aika pitkälle, en loppuun asti mutta ehkä jos oisin yrittäny kovemmin. Eräs muutaman vuoden vanhempi kaveri (ja pikkuveljensä) otti lainaan ja veti pelin läpi. Kun sitten sain pelin takaisin, sain myös koodin viimeiseen kenttään.

Olin melkein kotona kun oli sitten ilmeisesti niin kova ja yllättävä kusihätä että kusin housuuni ja samalla taskussa ollut koodi meni siihen kuntoon ettei siitä saanut enää selvää. Kyllä otti pattiin mutta vielä enemmän se kun menin vaihtamaan ko. pelin huonoimpaan NES pelin jonka omistin. Ei ollut silloin metacriticciä tms.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova