Tuorein sisältö

V2.fi pelasi: Pode (PlayStation 4)

12.03.2019 klo 16.33 | Luettu: 865 kertaa | Teksti: Samuli Leppälä

Pode tassutteli konsolilta toiselleKiviukkelin ja tähtihemmon aivovoimistelu, eli Pode, on saapunut nyt myös PlayStationille. Olen arvostellut kyseisen pelin jo aikaisemmin Nintendo Switchille (arvio täällä), eikä kahden konsoliversion välillä ole suurta eroa. Huomattavin muutos koskee Poden visuaalista ilmettä.


Vaikka kyse on lähtökohtaisesti kauniista, mutta teknisesti vaatimattoman näköisestä indie-pelistä, on PS4-versio hiukamman skarpimman oloinen. Silmämääräisesti tuntuu siltä, että Switch-version ruudunpäivitys jää alhaisemmaksi kuin PS4-version.


Silti Pode on omasta mielestäni mielenkiintoisempi hankita Switchille, sillä koko konsoli tukee ajatusta satunnaisesta kaksinpelaamisesta. Kuten jo kesäisessä arvostelussani totesin, peli on kuin tehty satunnaiseen mökkipelailuun. On kuitenkin enemmän makukysymys haluaako Poden mieluummin kokea hieman sujuvammin staattisella kotikonsolilla vai kenties kaverin kanssa reissussa (tai kuten omassa tapauksessani - lentokoneessa).V2.fi | Samuli Leppälä
< Pleikkaripelit jyris... Pieni pätkä Crytekin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova