Tuorein sisältö

Valven Index-VR-laitteesta lupsahti lisäinfoa verkkoon

02.04.2019 klo 13.00 | Luettu: 1893 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Eilen kerroimme kuiskaten, että Valven VR-silmikko on nimeltään Index. Verkkoon lipsahti kuitenkin enemmänkin tietoa, kertoo Eurogamer.

Toukokuun mainittu ajankohta on 1.5., joka on ennakkotilausten aloituspäivä. Itse laitteita aletaan toimittaa ostajille kesäkuusta eteenpäin.

Index-silmikossa on sisäänrakennetut kuulokkeet ja mukana tulee piuha, josta löytyy Displayport 1.2 -liitäntä sekä USB3.0-liitäntä. Lisäksi mukana tulee virtalähde, kaksi erikokoista silmikkokumia ja puhdistusliina.

Lisäksi löytyi todisteita Valve Index Controllers -ohjaimista (jotka tunnettiin aiemmin nimellä Knuckles) sekä Valve Index Base Stationista. Lisätietoja saadaan 1. päivä toukokuuta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tyypit on liekeissä!... Black Ops 4 pimentää... >

Keskustelut (1 viestiä)

Juzzi

02.04.2019 klo 15.56

Mielenkiinnolla odottelen. Kiinnostuin jo tulevasta oculus +:sasta ( vai mikä olikaan) , mutta toivoisin silti sitä isoa hyppyä eteenpäin. Käsittääkseni Htc on jo tuomassa kaupalliseen versioonsa mallin, jossa on silmänseuranta, mikä toivottavasti alentaisi prosessoinnin vaatimaa laskentatehoa. Pimaxilla on etu kilpailijoihin isolla fov:llia, mutta tuskin millään kokoonpanolla voi pyörittää peliä sillä 4k:na saatikaan korkeammalla resoluutiolla..

No kohta saadaan tietää lisää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova