Tuorein sisältö

Valve katkoo huhuilta siivet ja kiistää tekevänsä Left 4 Dead -jatko-osaa

20.01.2020 klo 11.00 | Luettu: 702 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSen jälkeen kun Valve yllätti pelikansan positiivisesti ilmoittamalla julkaisevansa Half-Life: Alyx -VR-pelin, ovat erilaiset Valve-uutisiin erikoistuneet sivustot huhuilleet myös VR-jatko-osasta Valven suosittuun Left 4 Dead -zombieräiskintään.

Pelisarjan edellinen osa Left 4 Dead 2 julkaistiin jo yli 10 vuotta sitten ja pelisarjan perutuista jatko-osista on vuosien varrella vuotanut julkisuuteen erilaisia todisteita, kuten konseptitaidetta ja kuvakaappauksia.

Nyt jatko-osan huhumylly kuitenkin ehti lähteä niin suurille kierroksille, että Valve poikkeuksellisesti antoi jopa lausunnon IGN-nettisivustolle jossa kertoo "lyhyesti tutkineensa joitain Left 4 Deadin seuraavan sukupolven mahdollisuuksia muutama vuosi sitten, mutta ei työstä tällä hetkellä uutta Left 4 Dead -peliä eikä ole tehnyt niin vuosikausiin".

Valven zombiräiskinnän fanien kannattaa siis suunnata jatko-osa toiveensa muualle, esimerkiksi alkuperäisen Left 4 Dead -pelin kehittäjien Turtle Rockin työstämään henkiseen jatko-osaan Back 4 Blood -peliin.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kyllästynyt siihen, ... Laimeasta vastaanoto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova