Tuorein sisältö

DS-piraatit ELSPA:n tulilinjalla

10.04.2008 klo 15.22 | Luettu: 2731 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Eurooppalainen viihdeohjelmistotuottajien organisaatio ELSPA on tehnyt sunnuntaina Isossa-Britanniassa iskun, jossa löydettiin maan ilmeisesti ensimmäinen DS-taskukonsolin pelejä sisältävä piraattilevy. Noin 7500 euron edestä pelejä sisältänyttä levyä kaupannutta miestä ei ole vielä ehditty syyttää teostaan, mutta aiemmissa iskuissa kiinni jääneille piraateille on luettu maassa ankaria tuomioita.

ELSPA:n rikosyksikön päällikkö, John Hillier kertoo pelipiratismin olevan yhtiöille yhtä vaarallista kuin muillakin viihteen aloilla. Hillierin mukaan yleisölle tulisi kertoa piraattituotteiden haitoista ja siitä, että nämä tuotteet saattavat vahingoittaa pelikonsolia. Hillier sanoo osan peleistä myös olevan täysin toimimattomia tai toimivan vain osittain, huonontaen mm. pelien graafista ulkoasua tai pelattavuutta.

Lähde: CVG

V2.fi | Matti Lintula
< Steven Spielbergin B... GTA IV sensuroitiin ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Bladekill

Rekisteröitynyt 07.08.2007

10.04.2008 klo 18.57

"Hillierin mukaan yleisölle tulisi kertoa piraattituotteiden haitoista ja siitä, että nämä tuotteet saattavat vahingoittaa pelikonsolia. Hillier sanoo osan peleistä myös olevan täysin toimimattomia tai toimivan vain osittain, huonontaen mm. pelien graafista ulkoasua tai pelattavuutta."

Koittakaa jo hemmetti ymmärtää, että tuo valistus on aivan turhaa rahan polttamista. Noin 95% niistä jotka pelaavat piraatteja tietävät mitä menettävät, mitä muut menettävät ja mikä vaikutus heidän teollaan on. Ei ihmisiä kiinnosta mitkään selitykset "Jos ette osta rehellisesti niin firmamme menee konkkaan." tms.
lainaa
zeroic

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

10.04.2008 klo 21.57

Hillierhän nimenomaan varoitteli kuluttajia piraattikopioiden vaikutuksista heille itselleen. Mielestäni tuo oli yksi parhaista piratisminvastaisista perusteluista juuri siksi, että siinä ei itketty isojen firmojen rahanmenoa vaan pelaajien saamien kopioiden kehnoa laatua.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova