Tuorein sisältö

Star Wars: Jedi Fallen Orderista tihkui viime yönä uutta tietoa - ei moninpeliä eikä mikromaksuja

13.04.2019 klo 14.00 | Luettu: 3162 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kesällä 2018 järjestetyssä E3-pelimessussa kerrottiin, että uusi Respawn Entertainmentin kehittämä Star Wars -peli vie pelaajansa keskelle Jedien ajojahtia. Viimeksi tuoreita lisätietoja saatiin maaliskuun alussa, kun Twitterissä paljastui, että sen käsikirjoituspuolella häärii Chris Avellone ( esim. Pillars of Eternity, Prey (2017) ja KOTOR 2.)

Nyt kuitenkin eilen illalla järjestetyssä paneelikeskustelussa Respawnin johtaja Vince Zampella kertoi muutaman paljastuksen tulevasta pelistä. Myöhemmin viime yönä Suomen aikaa myös DICEllä työskentelevä Ben Walke twiittasi, että Star Wars: Jedi Fallen Order ei sisällä moninpeliä eikä mikromaksuja. Toimintaseikkailu sisältää siis ainoastaan yksinpelin, jossa keskitytään Order 66 -käskyn aikakauteen. Käsky 66 sijoittuu kloonisodan loppuun, jossa kloonisotilaat kääntyivät jediritareita vastaan.

Paljastukset pelistä eivät pääty tähän, sillä Chicagossa on tällä hetkellä käynnissä Star Wars Celebration -tapahtuma. Myöhemmin tänä iltana kuullaan enemmän tulevasta pelistä ja lähetystä voi katsoa EA:n Twitch-kanavalta. V2.fi:n toimitus seuraa tapahtumaa ja uutisoi aiheesta myöhemmin lisää.

Star Wars -faneille tiedoksi, eilen julkaistiin myös Star Wars: The Rise of Skywalker -elokuvan traileri.

Lähde: Gamespot
V2.fi | Miia Lyyra
< Infinity Wardista ja... Nintendo Switchille ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

13.04.2019 klo 20.17

Ei yksinpelit myy. Mitä ihmettä EA muka yrittää tehdä?
lainaa
vodgvoweigho

13.04.2019 klo 20.42 2 tykkää tästä

damage control. kaiken paskan jalkeen taytyy tehda yksi token peli ja senhan jalkeen ne harvat boikotoijatkin antavat hetkeksi anteeksi ja ostavat seuraavat muutamat pelit kunnes taas toteavat etta paskaan meni kadet
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova