Tuorein sisältö

Videolla toinen mielipide: Star Wars Battlefront II on mainettaan parempi

29.12.2017 klo 04.00 | Luettu: 10418 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Star Wars -pelit eivät ole olleet koskaan niin kovassa myllerryksessä, kuin mihin Battlefront II joutui. Mutta nettikohujen ja -kohkaamisen lomassa pitää muistaa yksi juttu: on siellä jossain se pelikin. Millainen se ylipäätään on? Hyvä, huono, kamala, mitä?

Loikataanpa siis Star Wars Battlefront II:n uumeniin - tähtioppainamme Juho Anttila ja Heikki Mustonen - ja katsotaan mistä enttipuusta se on ylipäätään vuoltu.

Checkpoint TV esittää: Star Wars Battlefront II

© 2017 Mediapalvelut
Yhteistyössä: V2.fiArvostelija: Juho Anttila
Spiikki: Heikki Mustonen
Toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku / Mika Hyvönen, XWD, Kraku / Mika Hyvönen, XWD, Fapahtaja


V2.fi:n arviossa peli sai neljä tähteä viidestä.


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Videolla: Retropelim... Hakkeri väritti klas... >

Keskustelut (15 viestiä)

hsa

29.12.2017 klo 04.19 8 tykkää tästä

Monta lootboxia tämän jutun toimittajat saivat?
lainaa
Moab

29.12.2017 klo 04.28 9 tykkää tästä

hsa kirjoitti:
Monta lootboxia tämän jutun toimittajat saivat?


On tyhmää ja naivia väittää koko peliä huonoksi sen takia, että siinä satutaan käyttämään kuluttajalle erittäin vittumaista rahantekotapaa. Ovatko lootboxit perseestä? Kyllä. Tekevätkö lootboxit automaattisesti pelistä huonon? Eivät.

Tyhmä lähteä tuohon memeen mukaan ilman, että itse ajattelee asiaa yhtään sen enempää, lootboxeja vastaan voi olla ilmankin, että pakottaa itsensä vihaamaan kaikkia pelejä joissa niitä esiintyy.
lainaa
hermanninpelle

29.12.2017 klo 08.08 5 tykkää tästä

Eri mieltä. Pelejä jotka sisältävät lootboxeja on parasta olla tukematta ollenkaan.
lainaa
Kukkakaali

29.12.2017 klo 08.18 11 tykkää tästä

Aivan uskomatonta että täysihintaisiin peleihin ympätään mikromaksuelementtejä. Jos kuluttujat jättäisi kyseiset pelit ostamatta niin tästä syövästä päästäisiin ehkä eroon.
lainaa
Tomppeh

29.12.2017 klo 08.31 2 tykkää tästä

Kukkakaali kirjoitti:
Aivan uskomatonta että täysihintaisiin peleihin ympätään mikromaksuelementtejä. Jos kuluttujat jättäisi kyseiset pelit ostamatta niin tästä syövästä päästäisiin ehkä eroon.


Toisaalta mikromaksuilla rahoitetaan julkaisun jälkeinen sisältö Battlefront 2:n tapauksessa. Mielestäni parempi malli kuin "vanha kunnon" 60€ season pass joka sisältää 4 DLC-laajennusta jonka jälkeen ryhdytäänkin odottelemaan seuraavaa peliä jälleen 120€ hintaan.
lainaa
Keke

29.12.2017 klo 10.02 7 tykkää tästä

Itse rahani tähän kuraan tuhlanneenna haluan sanoa että progressi lootboxien kautta ja crafting partsien kerääminen (joita ei vaan tule edes lähelle tarpeeksi mistään) on aivan karmea systeemi. Valitettavasti minun mielestäni se oli kuitenki se pienempi ongelma, isoin ongelma on pelin yleinen tylsyys. Oletko CoD vai Battlefield pelaaja? Jos Cod niin olet varmasti kotonasi tämän pelin kanssa. Pelimuotoina on 40 hengen team deathmatch ja pienempi 16 hengen team deathmatch. Ja sitten on vielä team deathmatch avaruudessa. Minkään asteista tiimipelaamista tässä on turha odottaa ja se ei ole tällä kertaa pelaajien vika vaan peli ei yksinkertaisti tarjoa mitään työkaluja tiimipelaamiseen. Itse enemmän Battlefieldien pelaaja en tätä päätöntä juoksemista jaksanut kuin 3 viikkoa ja sitten löysin pelin parhaan ominaisuuden, uninstall nappulan josta sai ahtaalle kovolle tilaa paremmalle pelille.

Sinne meni 60€ mutta opin taas vähän jotain elämästä: Never trust EA.

P.s. Yksinpelikampanja oli suurin kusetus!
lainaa
SeppoN

29.12.2017 klo 10.13

En osta täysihintaisia pelejä jotka sisältävät lootboxeja. Aivan se ja sama mikä peli on kyseessä. Jos ei 60-70e riitä pelin valmistajalle/julkaisijalle niin vaihtakoot alaa johonkin kannattavampaan. Hyvää DLC-sisältöä toki tuen julkaisun jälkeenkin (Esim. GTA IV -lisärit).

Ihmetyttää pelaajien selkärangattomuus. Ostetaan Star Warsia vain koska se on uusin Star Wars. Ei väliä millaista kuraa saa vastineeksi.
lainaa
Patience

29.12.2017 klo 12.48 3 tykkää tästä

Yksinpeli oli ihan ok, Iden oli tosin erittäin ärsyttävä hahmo joka pilasi melkein jokaisen kohtauksen. Ne hetket kun sai jonkun klassisen hahmon käyttöön olivat paljon parempia.
Moninpelistä tykkään enkä ole senttiäkään rahaa laittanut kiinni. Peli on sen verran hektinen ettei paljon eroa tuleeko kuolema jonkun perus Jonnen toimesta vai jonkun kermaperseen 100e maksaneesta hahmosta.
lainaa
iNdo

Rekisteröitynyt 30.01.2012

29.12.2017 klo 16.34 1 tykkää tästä

Jännä kun V2 on suunnilleen ainoa media joka jo alkuperäisessä arvostelussaan suitsutti kuinka loistava tämä on "kaikesta huolimatta", ja nyt sitten "toinen mielipide". Häh?
lainaa
sam453

29.12.2017 klo 16.48 2 tykkää tästä

Battlefront 2 oli nyt tarjouksessa Xbox Livessä.Siitä 30e maksaneena voin sanoa että peli ei ole edes sen arvoinen.Siinä on hyvät grafiikat ja äänet mutta siihen se kaikki sitten jää.Peli ei tarjoa kunnollista Star Wars kokemusta.Yksinpelikampanja on lyhyt ja halvalla tehty joka ei tuo mitään uutta.Arcade tila on pelikelvoton.Parempia yksinpelitiloja lupailtiin ennen julkaisua ja nähtävästi ne jäivät pelkiksi lupauksiksi.

Moninpeli on taas sitä samaa raitella olevien ajoneuvojen suojelua tai tuhoamista.Vechile combat on muutenkin ihan perseestä tässä pelissä.Ajoneuvoja on aivan liian vähän ja niiden käyttöä on rajoitettu aivan liikaa.Battlepoints järjestelmä takaa sen että kukaan ei käytä ajoneuvoja koska kaikki säästävät rahaa sankareihin.Oikea ratkaisu olisi ollut laittaa ajoneuvot vapaasti poimittavaksi.Avaruustaistelut ja Herous vs Villains ovat ihan ok mutta ne eivät pelasta muuten paskaa peliä.


Näiden kahden paskan Battlefront pelin jälkeen olisi jo aika ottaa EA:lta Star Wars lisenssi pois.Se on aivan selvää että EA ei tule seuraavan 5 vuoden aikana tekemään yhtään mitään järkevää sen kanssa.Saamme ehkä Battlefront 3 ja lisää paskoja mobiilipelejä.Tässä taas nähdään tämänpäivän AAA julkaisijoiden surkea taso.He itkevät kuinka vähän rahaa pelit tekevät ja samalla julkaisevat pelkkää kuraa kuten Battlefront 2.Onko ihme jos porukka ei halua maksaa täyttä hintaa noista halvalla tehdyistä paskoista peleistä.
lainaa
JuhoAnttila

29.12.2017 klo 17.13 2 tykkää tästä

Ovathan kaikki nyt kuitenkin ymmärtäneet, että mikromaksut poistettiin pelistä ennen virallista julkaisupäivää ja pelin sisäisen rahan kertymistäkin nopeutettiin merkittävästi?

Loottiboksejahan pelissä on yhä, mutta niitä ostetaan vain pelin sisäisellä valuutalla. Kaikkien sankareiden avaamiseen taisi mennä vajaat 20 tuntia, mikä ei ole kummoinen aika.

Muihin kommentteihin en lähde ottamaan sen enempää kantaa, mielipiteet ovat mielipiteitä.

t: pelin arvostelija
lainaa
JatkakaaSamaaRataaLO

30.12.2017 klo 01.02 1 tykkää tästä

Aina yhtä hauska seurata kun nörtit inisee ja valittaa peleistä, vailla naista tai mitään muutakaan oikeaa elämää.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

30.12.2017 klo 03.51 3 tykkää tästä

JatkakaaSamaaRataaLO kirjoitti:
Aina yhtä hauska seurata kun nörtit inisee ja valittaa peleistä, vailla naista tai mitään muutakaan oikeaa elämää.

Äitiä ei lasketa.
lainaa
asdasdasd

31.12.2017 klo 13.27 1 tykkää tästä

JuhoAnttila kirjoitti:
Ovathan kaikki nyt kuitenkin ymmärtäneet, että mikromaksut poistettiin pelistä ennen virallista julkaisupäivää ja pelin sisäisen rahan kertymistäkin nopeutettiin merkittävästi?

Kiitos nettikansan palautteen... Muuten siellä olis julkaisupäivästä asti pelaavat vieläkin unlockkaamassa heroja (tai ostamassa niitä oikealla valuutalla). Eikä EA mikromaksujaan vielä lopullisesti romukoppaan heittänyt.

Itseäni eniten harmittaa että EA:lla ei jaksettu panostaa pelin monipuolistamiseen sen vertaa että ilma/avaruus-maa-taisteluista saataisiin yhtenäisiä kuten siinä ainoassa oikeassa Battlefront kakkosessa. Ilmeisesti suurin osa budjetioiduista rahoista meni audiovisuaaliseen toteutukseen.
lainaa
Pjo

02.01.2018 klo 10.45 1 tykkää tästä

asdasdasd kirjoitti:
Ilmeisesti suurin osa budjetioiduista rahoista meni audiovisuaaliseen toteutukseen.


Mainostukseen ne rahat menevät. Mahdollisimman monen kuluttajan kusettaminen ennakkotilauksiin on nykyisille AAA-peleille elinehto.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova