Tuorein sisältö

Huhu: Xbox One S All-Digital Edition -konsolin hinta saattoi vuotaa julkisuuteen

14.04.2019 klo 14.00 | Luettu: 2226 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Saksalaisen WinFuture-sivuston mukaan tulevan Xbox One S All-Digital Edition -konsolin suositeltu jälleenmyyntihinta olisi 229,99 euroa. Kyseessä on kuitenkin huhu, sillä Microsoft ei ole hiiskunut tulevasta konsolista sanaakaan.

Jo viimeksi vuodettujen tietojen mukaan laitteessa on valmiiksi mukana Minecraft, Sea of Thieves sekä Forza Horizon 3, ja sen sisuksista löytyy tallennustilaa yhden teran verran. Laite ei kuitenkaan sisällä levyasemaa, joten kaikki pelit tulee tallentaa kovalevylle.

Xbox One S All-Digital Edition -konsolin huhutaan edelleen tulevan kauppoihin 7. toukokuuta, kertoo asiasta uutisoiva Windows Central. Microsoftin oletetaan vahvistavan aiheesta lisää 16. huhtikuuta järjestettävän Inside Xbox -tapahtuman yhteydessä.

Laitteen hinta on herättänyt runsaasti keskustelua, sillä tällä hetkellä levyasemallisen Xbox One S -konsolin hankkiminen on mahdollista edullisempaan hintaan kuin Xbox One S All-Digital Edition -laitteen ostaminen, varsinkin jos Xbox One S -konsolin kylkeen hankkii Xbox Game Passin, joka tarjoaa pelattavaksi kymmenittäin pelejä.
V2.fi | Miia Lyyra
< Star Wars Jedi: Fall... Activision Blizzard ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova