Tuorein sisältö

Videoarvostelu: Xenoraid iskee vertikaalishootereiden ytimeen Star Trek -väristyksillä

16.04.2019 klo 09.00 | Luettu: 567 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Hyvää retroarvosteluaamua. Muutaman vuoden takainen Xenoraid on tamperelaisen 10tons-studion mainio räiskintäpeli, jossa uiskennellaan syvällä perinteisten vertikaalishooterien perimässä. Hassulla tapaa vähän vanhanaikaisenkin näköinen peli tarjoaa kuitenkin tiukan, modernin pelattavuuden ja odottamattoman syvää sisältöä, jota ei stillikuvista ihan noin vain näe. Makoisaan parhauteensa peli nousee siinä vaiheessa, kun paikalle saapuu myös kavereita, joiden kanssa räimimään pääsee jopa neljän pelaajan coopissa.

Sukeltakaamme siis Xenoraidin namiparhauteen oppainamme Heikki Mustonen ja Jukka O. Kauppinen.Lisää Extra Life -videoita
Saa kanavan tilatakin

Checkpoint TV esittää: Xenoraid

(C) 2016-2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: V2.fi

Arvostelija: Heikki Mustonen
Spiikki & toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku

Xenoraid

Tekijä / julkaisija: 10tons
Alustat: PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android, Switch, PS Vita
http://www.10tons.com/Game/xenoraid.html


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Tuttu äänehtijä tyki... Kamakorneri 015 - pe... >

Keskustelut (1 viestiä)

jeejee

17.04.2019 klo 06.13

Aivan helevetin hyvä peli, varsinkin hintaansa nähden. Vetäsin normalilla läpi ja sitten muutaman kerran survival modea jossa jahdataan high scorea. Leaderboard toimii jopa ilman Switch Onlinea.

Aloitin hardin (joka aukeaa kun normaalin on läpäissyt). Voi olla että pelaan loppuun myöhemmin co-oppina yhen kaverin kanssa. Switch näyttää että 20 tuntia tai enemmän pelattu. Vielä ainakin kymmenen lisää tuohon uskoisin. Pelin musiikeista iso plussa.

Suosittelen myös 10tonsin King Oddballia. Aika paljon Angry Birdsin tapainen mutta mielestäni parempi. Sisältöä on tässä yllättävän paljon. Koukuttava peli. Myös samalta firmalta Sparkle 2 on mainio tekele vaikka en siitä lopulta ihan niin paljoa innostunut kuin kahdesta em. mainitusta.

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova