Tuorein sisältö

Kamakorneri 015 - pehmeitä herra ja rouva Pac-Maneja ja etenkin kummituksia

17.04.2019 klo 09.00 | Luettu: 532 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Pac-Man, tuo sympaattinen pelihahmo kaukaisilta vuosikymmeniltä. Niin symppis, että Pac-Man, Ms. Pac-Man ja heitä ikuisesti jahtaavat kummitukset tunnetaan hyvin pelimaailman ulkopuolellakin. Millaista jorinaa JOK ja Tuska saavat aikaan 15 minuutin ajan kahdesta pehmokummituksesta? Eihän se selviä kuin… katsomalla video.Lisää Kamakornerin jaksoja
Saa kanavan tilatakin, se olisi kovin ystävällistä

Kaikille meille kertyy elämän aikana nurkkiin jos jonkinlaista kamaa. Ulkopuolisen silmin tavanomaiselta vaikuttavalla tavaralla voi kuitenkin olla oma tarinansa ja merkityksensä. Pienikin rompe voi liittyä moneen asiaan ja tuoda pintaan monenlaisia muistoja, vaikka se olisikin päällepäin vain tavanomainen pelin mainoskrääsä. Kamakornerissa käymme läpi näitä nurkista löytyneitä esineitä, niiden tarkoitusta ja merkitystä, ja katsomme minne tarinoinnin virta meidät johdattaa.
Moni esitellyistä esineistä on kanavamme toimittajien tai ystävien lehdistölahjoina saamaa krääsää, matkamuistoja, "tämä on pakko saada" -tyyppisiä ostoksia festareilla tai ostamiemme pelien mukana tulleita vekottimia. Kamoille ei ole määritelty etukäteen mitään rajoja, kunhan se vain on mahdollista tuoda studioomme, ellei sitten studio mene kamojen luo. Ohjelman tiimi koostuu Checkpoint TV:n, Skrollin, Pelaajan, V2.fi:n ja muiden julkaisujemme tutuista kasvoista, näiden ystävistä ja satunnaisista vieraista.

Oletko muuten jo tilannut Suomen parhaan retropelilehden?
http://retrorewind.fi/tilaa

Checkpoint TV esittää: Kamakorneri

(C) 2019 Mediapalvelut
Yhteistyössä: V2.fi

Toimittaja: Jukka O. Kauppinen,Tuska
Editointi: Nanne Kukkura
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Videoarvostelu: Xeno... Pohjoismaiden paras ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiV2.fi:n JOULUKISA
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova