Tuorein sisältö

Retropelimaailma sekaisin! Uusi Earthworm Jim tulee Intellivisionille, RAGE 2 Dreamcastille?!

02.05.2019 klo 13.22 | Luettu: 2215 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kautta retropartani, mitäs tämä on? Kaksi retropeliuutista, joiden sisältöä ei oikein meinaa uskoa - eikä toisessa tapauksessa täysin tarvitsekaan.

Intellivision Entertainment tiedottaa, että se on kasannut Earthworm Jim -tiimin yhteen 25 vuoden tauon jälkeen ja tekeillä on jatkoa pelille. Se olisi yllättävä uutinen jo sinällään, mutta tiedote vain jatkaa: peli on tulossa yksinoikeudella Intellivision Amico -pelikonsolille. Jaa että mille? Noh, 80-luvun alkupuolella julkaistu Mattel Intellivision herää henkiin kohtapuoliin uutena pelikonsolina, josta kovasti ei ole vielä tietoa. Lauantaina kuullaan lisää mm. Youtuben kautta. Laite on luvattu julkaista 10.10.2020.

Sitten taas Bethesda kertoo Twitterissä kilpailusta, jonka pääpalkintona on tulevaa RAGE 2 -peliä pyörittävä Sega Dreamcast. Häh? Totuus on, että kyseessä on kustomoituihin Dreamcast-kuoriin tungettu PC, jolla sitä peliä voi pelata. Noh, kelpaisi se silti. Kisaan voi osallistua RAGE-pelin Twitteriä seuraamalla ja retweettaamalla alla olevan twiitin (ja olemalla USA:n tai Kanadan asukki... :( ).
V2.fi | Manu Pärssinen
< Star Citizen on viik... Huhuja Microsoftin j... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.05.2019 klo 06.58

Trailerin perusteella Intellivision Amico ei näytä mitenkään kiinnostavalta. En usko että tulee Ouyaa menestyneempi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova