Tuorein sisältö

Junji Ito on vihdoin kertonut osuudestaan kuopattuun Silent Hills -projektiin

12.05.2019 klo 14.00 | Luettu: 1553 kertaa | Teksti: Samuli Leppälä


On kulunut jo noin viisi vuotta siitä, kun Silent Hills todettiin kuopatuksi hankkeeksi. Konamin omistamassa projektissa ennätti häärätä varsin vaikuttava joukko tekijöitä, kuten Norman Reedus, Guillermo Del Toro ja tietenkin Hideo Kojima.

Harvempi tietää sitä, että kauhusarjakuvistaan tunnettua Junji Itoa ennätettiin myös houkutella mukaan projektiin. Ito ei ole kuitenkaan koskaan antanut virallista lausuntoa osuudestaan hankkeeseen.

Nyt Toronto Comic Art Festival -tapahtumassa vieraillut Ito on vihdoin avannut tuntojaan kuopatusta projektista. Twitter-käyttäjä @MinovskyArticle on kirjoittanut ylös Iton antaman vastauksen, jossa hän vastaa kysymykseen osuudestaan Silent Hills -peliin (olkaamme samalla lähdekriittisiä).

Ylöskirjatun vastauksen perusteella Ito ei koskaan ennättänyt tekemään mitään konkreettista hankkeen eteen. Samalla taiteilija myöntää, ettei hän itse pelaa laisinkaan videopelejä. Tämän saman huolen hän oli nostanut esiin jutellessaan hankkeesta Kojiman kanssa, joka oli todennut ettei sillä ole väliä.

Ito on nähnyt projektin kuoppaamisen jälkeen Del Toron ja Kojiman, mutta hän ei kerro muista mahdollisista yhteisistä projekteista.V2.fi | Samuli Leppälä
< Suomalainen ENCE kaa... Tuleva Wolfenstein: ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


105


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova