Tuorein sisältö

Huhu: Kojiman peruttu Silent Hills olisi pelotellut pelaajia lähettämällä oikeita tekstiviestejä tai sähköposteja

02.12.2019 klo 21.00 | Luettu: 2424 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Hideo Kojiman jo vuosia sitten peruttu Silent Hills -peli herättää yhä mielenkiintoa monissa, varsinkin kun projektista julkaistu pelattava teaser eli P.T. sai erittäin lämpimän vastaanoton niin pelisarjan faneilta kuin kriitikoilta.

Pelin kohtaloksi osoittautui Konamin ja Kojiman suhteen huononeminen sekä lopulta katkeaminen Metal Gear Solid V -pelin tuotannon aikana. Kojima lähti omille teilleen tekemään postimiessimulaattori Death Strandingiä yhdessä alun perin Silent Hills -projektissa mukana olleiden Norman Reeduksen ja Guillermo del Toron kanssa.

Monien pelaajien mieleen jäi kuitenkin mahdollisuus siitä, mitä Silent Hills olisi voinut olla ja projektista on vuosien varrelta tihkunut uusia hämmentäviä ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kuitenkin valtaosa on vahvistamattomia huhuja, joten niihin kannattaa suhtautua hieman skeptisesti mutta mielenkiintoisia ne ovat silti.

Viimeisin huhu tulee kirjoittajana ja tuottajana toimivalta Alanah Pearcelta, jolta Twitterin välitykseltä kysyttiin jotain aiemmin tuntematonta yksityiskohtaa peliin liittyen. Pearce kertoikin kuulleensa, että peli vaatisi pelaajia allekirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeet ennen pelaamista, sillä peli olisi interaktiossa pelaajan kanssa myös silloin kuin nämä eivät aktiivisesti pelaisi, esimerkiksi lähettämällä tekstiviestejä tai sähköposteja pelihahmoilta.
Huhu kuulostaa uskottavalta, sillä Kojima tunnetusti rakastaa eri medioiden yhdistämistä ja uusien hämärienkin ideoiden kokeilua. On tietenkin mahdotonta tietää olisi pelin ja todellisuuden rajoja rikkova viestittely oikeasti toiminut vai olisiko kyseessä ollut vain turha kikka, joka olisi pidemmän päälle muuttunut pelaajien mielessä roskapostiksi. Silent Hillsin kohdalla tätä emme tule ikävä kyllä ikinä näkemään mutta kenties Kojima käyttää vastaava ideaa vielä joskus tulevaisuudessa?

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelistriimaamisen uu... YouTube aikoo höllen... >

Keskustelut (1 viestiä)

Pfffffffrrt

03.12.2019 klo 21.26

Vähemmästäki haisee kakka ja palaneen käry.

Ajopelien arvostelijat hoj jos ette oo arvostellu vielä motogp19- ja mxgp2019 pelejä nii ny kannattaa ottaa ne ajoavut pois.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova