Tuorein sisältö

Nintendo tarjoilee livelähetyksiä koko E3-messujen ajan - Nintendo Direct starttaa heti messujen avajaispäivänä

13.05.2019 klo 20.00 | Luettu: 1064 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


E3-messut lähenevät kovaa vauhtia. Nintendo on paljastanut lisää suunnitelmistaan koskien tämän vuoden tapahtumaa. Nintendo starttaa esittelynsä heti messujen ensimmäisenä päivänä 11. kesäkuuta Nintendo Direct: E3 2019 -lähetyksellä. Show alkaa klo 19.00 Suomen aikaa. Nintendo kertoo, että lähetyksessä esitellään vuonna 2019 ilmestyviä teoksia. Nintendo Directin lisäksi Nintendo tarjoaa messujen aikaa päivittäin lähetettävän Treehouse: Liven. Sen järjestää Nintendo of America ja se esitetään Nintendo E3-osastolta.

Sen lisäksi tarjolla on E3-messuja edeltävänä viikonloppuna Super Smash Bros. Ultimaten ja Splatoon 2:n maailmanmestaruuskisat. Kisat järjestetään 8. kesäkuuta klo 21.00 alkaen. Maailmanmestaruuskisoihin tulevat joukkueet edustavat Pohjois-Amerikkaa, Eurooppaa, Japania ja Australiaa/Uutta-Seelantia. Super Smash Bros. Ultimatessa Eurooppaa edustaa saksalainen Team Ehre, kun taas Splatoon 2:ssa edustajana toimii ranskalainen Alliance Rogue -joukkue.

Lisätietoja Nintendon E3-messuista sekä maailmanmestaruuskisoista löydät Nintendo of Europe's E3 2019 -sivustolta.

E3-messut järjestetään 11.-13. kesäkuuta Los Angelesissa. Vuosittaisella pelimessuilla esitellään uusimpia pelejä ja laitteistoja.

V2.fi | Miia Lyyra
< Kuolematon joukkio r... JOKin pelivatkain 01... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova