Tuorein sisältö

Ubisoftin bileistä twiitattiin uudesta Splinter Cellistä, Ubisoft väittää vitsailuksi

15.05.2019 klo 11.00 | Luettu: 2320 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Monet merkit ovat jo kauan viitanneet siihen, että uusi Splinter Cell -peli on tekeillä ja tulossa. Virallista vahvistusta ei kuitenkaan ole saatu, mutta nyt päästiin jo lähelle, kertoo Eurogamer.

Ubisoftin luova johtaja Julian Gerighty nimittäin julisti twiitissä viininjuontikuvien kera, että "Working on the next #SplinterCell with @danhaynow and @romcamor in #Lyon. Can’t wait for #E3."

Sitten mies twiittasi, että "älkää pliis uudelleentwiitatko edellistä viestiä, saatan olla pulassa". Dan Hay (toinen luova johtaja) kuitenkin jakoi twiitin myös omassa Twitterissään. Tätä kirjoitettaessa viesti on edelleen olemassa:
Ubisoft on nyt kommentoinut aihetta virallisesti ja väittää sitä vitsiksi. "Julian vitsaili, kuten Julian usein tekee. Luovilla johtajillamme näyttää olevan hauskaa, meillä ei ole mitään julkistettavaa tällä hetkellä", kertoi pelijulkaisijan edustaja PC Gamerille.

V2.fi:n toimitus uskoo, että kyllä sieltä peli on tulossa. Katsellaan E3:lla.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Alan Wake täyttää 9 ... Muistitko katsoa? Go... >

Keskustelut (2 viestiä)

fjpsfjrj

15.05.2019 klo 13.53 2 tykkää tästä

huvittaa kun vielakin splinter cellin kuullessa tulee mieleen ekat osat ja aattelee etta jees. sekunnin paasta iskee et perkele jonnehippaa tulossa
lainaa
destev

17.05.2019 klo 08.33

Muistan nähneeni tästä huhuja jo kuukausi tai pari sitten. Eiköhän se ole tulossa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova