Tuorein sisältö

Tarjolla triplasetti ilmaispelejä!

16.05.2019 klo 22.00 | Luettu: 2976 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKesän pelialet ovat kohta ovella ja muutamat kauppapaikat tarjoavatkin jo ennakkoon ilmaisia herkkuja pelaajien houkuttelemiseksi.

Varaslähdön myynteihin ottaakin Epic jonka uudessa nettikaupassa alkaa eeppiset mega-alet, joiden ohessa joka viikko aina kesäkuun 13. päivään saakka kaupasta on mahdollista saada myös peli ilmaiseksi. Ensimmäisenä luvassa on Stories Untold -peli, jonka saa ladattua Epicin alennusmyyntien omalta sivulta. Peli on saatavilla ensi viikkoon asti.

Seuraavaksi ilmaisen pelin voi käydä lataamassa Ubisoftin Uplay-kaupasta, jossa tarjolla on viileämpää menoa kesäsäähän eli Steep-laskettelupeli. Sen voi käydä nappaamassa itselleen Uplay-nettikaupasta. Pelin voi ladata ilmaiseksi toukokuun 21. päivään saakka.

Eikä tässä vielä kaikki! Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, Humble Bundle -verkkokauppa tarjoaa meksikolaisella lucha libre -hengellä ja huumorilla höystettyä Guacamelee! Super Turbo Championship Edition -peliä. ¡Ay, caramba! Pelin saa itselleen Humble Bundlen sivuilta. Guacameleen kanssa kannattaa olla nopea, sillä peli on saatavilla enää reilut pari päivää.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Seuraavaksi Fortnite... Microsoft ja Sony ry... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova