Tuorein sisältö

Suomen pelimuseossa taotaan lätkäpelejä

17.05.2019 klo 14.00 | Luettu: 812 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Suomen pelimuseo osallistuu 18.5.2019 järjestettävään Museoiden yö -tapahtumaan monipuolisella touhupaketilla. Museossa voi muun muassa pelata monia erilaisia jääkiekkopelejä, niin uusia kuin vanhojakin.

Astraterra-roolipeli klo 18 - 20

Lähde löytöretkelle Astraterran ihmeelliseen maailmaan! Pelinjohtajana toimii Miska Fredman. Astraterra-seikkailuroolipeli sopii kaiken ikäisille.

Pelataanpa: Lätkäpelit Areenalla klo 19 - 24
Jukka O. Kauppinen peluuttaa lätkäpelejä uusilla ja vanhoilla konsoleilla. Yllätyskonsolin lisäksi tulilla muun muassa PlayStation 4, Commodore 64, Sega Mega Drive ja Nintendo NES.

Tapaa tuttuja pelihahmoja!
Pelimuseossa on mahdollista päästä kuvaan tuttujen Overwatch -pelihahmojen kanssa. Samalla voit keskustella niin itse pelistä kuin siinä esiintyvistä hahmoista.

Worbla-työpaja (non-stop)
Työpajassa voit muotoilla Worblasta esimerkiksi rannerenkaan tai muuta pientä. Pajan vetäjinä toimivat pitkän linjan cosplay-harrastajat. Worbla-työpaja on toteutettu yhteistyössä Worblakauppa.fi:n kanssa.


Capcomin vuonna 1984 julkaisema kolikkopeli Hat Trick muuntui sittemmin äärimmäisen koukuttavaksi ja hauskaksi kotimikro- ja konsoliversioksi. Etenkin sen Commodore 64 -versio peluututtaa edelleen niin rajusti, että joystickit ovat edelleen kovilla kun lätkämestareista otetaan mittaa.
Museoiden yössä tarjolla onkin ainutlaatuista herkkua - Mikko of Pelimuseo vähän sorvasi Arcade1UP-kabinettia ja vaihtoi siihen Hat Trickin alkuperäisen kolikkopeliversion. Miltä tämä legendaarisista hauskin kahden pelaajan lätkähurvittelu tuntuu kolikkopeliympäristössä ja -tikuilla? Se selviää museolla lauantaina! Tervetuloa!
(pikkupräntti: Hat Trick pyörii Raspberry Pi 3 + Recalbox -yhdistelmällä, eli miniarcadekabinetin sisällä ei ole kuitenkaan ihan aitoa rautaa, vaikkakin sentään aito arcade-ROM)

Tutustu Museoiden yön ohjelmaan: http://www.museoidenyotampere.fi/
Museoiden yö - Suomen pelimuseossa: https://www.facebook.com/events/420248828707889/


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Ubilta ensi keväänä ... Retro Rewind 1/2019 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova