Tuorein sisältö

Frozenbyten uusi suomipeli on avaruuteen sijoittuva SCIFI-MMO Starbase

28.05.2019 klo 18.00 | Luettu: 3114 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Helsinkiläinen Frozenbyte-pelistudio on työstänyt viimeisen vuosikymmenen mittaan aina vain rohkeampia, omaperäisempiä ja veikeämpiä pelejä. Edellisten oivallisten Has-Been Heroesin ja Nine Parchmentsin kaveriksi firma työstää parhaillaan Trine 4:ää sekä just tällä minuutilla paljastettua astetta villimmän näköistä Starbasea.

Starbase on avaruuteen sijoittuva scifi-teemainen MMO, joka näyttää heti ensikuvistaan ja videoistaan lähtien astetta hulvattomammalta. Sen visuaalinen tyyli on näet aika omanlaisensa. Peli käyttää vokseli/verteksi-hybriditeknologiaa, jonka ansiosta ympäristö on täysin tuhottavissa ja simulaation taso on jotain paljon syvempää kuin tavanomaisissa räiskintäpeleissä.

Online-moninpeli avaa pelaajien eteen universumin, jossa nämä voivat suunnitella ja rakentaa omia avaruusaluksiaan ja seikkailla tyhjyydessä sekä yksin että porukalla. Design-pöydällä voi piirustaa myös avaruusasemia ja tehtaita, joiden avulla pelaajat ja näiden porukat voivat levittää valtiuttaan ja kehittää avaruusbisneksiään.

Seassa on myös avaruustutkimusmatkailua, kraftausta, resussien keräämistä ja valmistamista, kaupankäyntiä ja tietenkin taistelua.

Ja jos moninpeliseikkailu ei maita, niin pelin voi startata myös hiekkalaatikkotilassa, jolloin sen saloja voi tutkia ihan vain itsekseen tai valittujen kamujen kanssa.Erityistä kiinnostusta - siis visuaalisen erikoisuuden lisäksi - herättää tietenkin fysiikka- ja muu mallinnus. Pienet kolaukset voivat vaurioittaa avaruusalusta vähäsen, ehkä runnoa siitä irti osia. Isoissa kolareissa pelti taipuu ja alukset voivat revetä kappaleiksi. Polttoainevuodot, hapot ja muut ikävät ainekset voivat hiljakseen syövyttää alusta ja vaurioituneet järjestelmät aiheuttaa omanlaisiaan ongelmia lentämsieen.

Vaan teitpä mitä tahansa, "tee se miten haluat", Frozenbyte kehottaa.

Peli julkaistaan Steam-palvelun early accessiin tämän vuoden aikana.

Lisätietoja: https://store.steampowered.com/app/454120/Starbase


V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Lisää E3-vuotoja: Uu... Tämäkin paljastui en... >

Keskustelut (1 viestiä)

xCryonic

Rekisteröitynyt 13.10.2009

29.05.2019 klo 11.24

Eli Space Engineers MMO
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova