Tuorein sisältö

Uusi Call of Duty on nyt virallisesti nimeltään Modern Warfare - vanhasta nimestä huolimatta luvassa myös paljon uutta

30.05.2019 klo 22.00 | Luettu: 3725 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivision julkisti tänään virallisesti uusimman Call of Duty -pelin ja aivan kuten viime viikon huhut sanoivat, pelin nimi tulee olemaan Call of Duty: Modern Warfare ja se saapuu kauppoihin on lokakuun 25. päivä.

Pelin kehityksestä vastaa Infinity Ward, joka alkuperäisessä muodossaan oli vastuussa pelisarjan luonnista sekä alkuperäisestä Call of Duty 4: Modern Warfare -pelistä. Studio on kokenut sarjan huippuhetkien jälkeen muutoksia, eivätkä studion edelliset tuotokset Call of Duty: Ghosts ja Infinity War saaneet täysin positiivista vastaanottoa faneilta tai kriitikoilta.

Uusi Modern Warfare vaikuttaakin paluulta studion kultakaudelle ja studion luova johtaja Patrick Kelly lupaakin, että uudessa pelissä "Jokainen suunnitteluratkaisu on tehty pelaajia ajatellen."

Tätä ajatusta tukee myös se, että uusimman pelin myötä Call of Duty tulee vihdoinkin luopumaan maksullisista Season Pass -sisällöistä. Studion mukaan tarkoituksena on saada enemmän ilmaisia karttoja ja muita lisäsisältöjä kaikille pelaajille.

Toinen iso muutos pelissä on se, että jatkossa pelaajat pystyvät pelaamaan ristiin PC:n ja konsolin välillä. Konsolien välistä yhteispeliä ei siis vielä ole luvassa, mutta tämäkin on jo iso positiivinen askel eri pelaajakantojen yhdistämisessä.

Sisällöltään peli vaikuttaa ennakkotietojen ja trailerien perusteella olevan moderni tulkinta aiempien Modern Warfare-pelien hengestä. Luvassa on siis näyttävää toimintaa eri suurkaupungeissa sekä Lähi-Idän konfliktialueilla. Tunnelmaa voi itse katsoa alta löytyvältä julkistustrailerista.

Call of Duty: Modern Warfare julkaistaan perjantaina lokakuun 25. päivä Xbox One, Playstation 4 ja PC-alustoille. PC:llä peli tulee toimimaan eksklusiivisesti Blizzardin Battle.net-ohjelmalla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< 24 vuotta 3D Realmsi... Jääkiekkohuuma jatku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova