Tuorein sisältö

Tesla-autojen pelivalikoima lisääntyy: syksyllä ruudulle loikkaa Cuphead

03.06.2019 klo 21.00 | Luettu: 3061 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tesla-autojen ruudulla voi pelata jo muutamia Atarin klassikoita, mutta nyt pelivalikoima on laajenemessa uudempiinkin peleihin, kertoo Polygon.

Teslan näyttöjärjestelmä tukee Unity-pelimoottoria ja sen myötä Studio MDHR:ää oli pyydetty porttaamaan Cuphead Tesla-yhteensopivaksi. Pelaamiseen vaaditaan USB-ohjain, auton pitää olla pelatessa pysäköitynä, eikä pelistä ole pelattavissa kuin Isle One -pätkä, koska laitteistossa ei ole tarpeeksi tallennustilaa koko pelille. Cuphead saapuu Tesloihin loppukesästä.

Uutisen mukaan myös jokin ajopeli Teslan ruudulle on tekeillä. Ratilla ohjattava Pole Position jouduttiin poistamaan tekijänoikeusongelmien vuoksi. Aiheesta lisää myös Skrolli-lehdessä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Limat taskuun! Legen... Huhu: Grand Theft Au... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

04.06.2019 klo 06.21 3 tykkää tästä

Pelisohvan erikoisjakso Teslan penkillä istuen, kiitos.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

04.06.2019 klo 06.57 5 tykkää tästä

Keskittyväisivät ennemmin korjaamaan tippuvat maalit ja yhteensopimattomat osat.
lainaa
vwnorghorsfd

04.06.2019 klo 17.02

mista johtuu teslojen viehatys. tassakin pelien saanti autoon mutta niin etta auton pitaa olla pysakoityna on melkoinen turhuus. meinaa etta voi menna mokille ilman pelikonetta tai kaupan parkkipaikalla voi pelata vaikka esim switch tekis kaiken tehokkaammin. tesla vaikuttaa vahan event horizonilta vai mikalie se peli oli jossa rahaa on heitelty sinne tanne eika mikaan valmistu jos nama on kaikki muskin ideoita niin siina on tosimaailman homer simpson joka vaan latkii kivoja juttuja mutta tesloista sentaan joku maksaa isoja summia
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova