Tuorein sisältö

Stadia Connect -lähetys paljasti Stadiasta hintojen ja pelien lisäksi muutakin - Founder’s Editionin tilaus mahdollista myös Suomessa

06.06.2019 klo 20.20 | Luettu: 2502 kertaa | Teksti: Miia LyyraStadia Connect -lähetys saatiin juuri äsken päätökseen ja sisältö oli osittain sitä mitä ennakkoon huhuttiin. Noin puolen tunnin esittelyssä nähtiin sekä kuultiin lisätietoja tulevasta Google Stadiasta. Erikoismainintana todettakoon, että vihjailut myös Baldur’s Gate III:sta pitivät totta, sillä peli saapuu ensimmäisten joukossa myös Stadialle pelattavaksi.

Palvelun Stadia Pron saa käyttöönsä Suomessa hintaan 9,99 euroa kuukaudessa, jolloin peleistä pääsee nauttimaan jopa 4K resoluutiolla 60 FPS:n kuvanopeudella. Lisäksi mukaan kuuluu säännöllisesti julkaistavia maksuttomia lisäpelejä. Stadia Pro -jäsenet saavat myös erillisiä jäsentarjouksia, joita ei maksuttomassa Stadia Base -jäsenyydessä tarjota. Stadia Basen valinneet pelaajat joutuvat myös tyytymään 1080p resoluutioon, mutta pääsevät kuitenkin nauttimaan 60 FPS:n ruudunpäivityksen nopeudesta.

Suomi on yksi onnekkaista maista, sillä ennakkomyyntiin tullut Founder’s Edition on myynnissä myös täällä. 129 euron hintainen paketti sisältää 3 kk Stadia Pro -jäsenyyttä, Night Blue värityksellä julkaistavan erikoisohjaimen, Google Chromecast Ultran, Destiny 2: The Collection -pelin sekä Founder’s-nimen ja merkin. Paketti sisältää myös Buddy Passin, jonka voi antaa yhdelle kaverilleen. Passilla ystävä saa myös kolmen kuukauden Stadia Pro -tilauksen. Stadia Founder’s Editionilla pääsee käsiksi Stadiaan ensimmäisten joukossa heti marraskuussa.

Mikäli Founder’s Edition ei kiinnosta tai sinulla on Buddy Pass tai haluat toisen värisen ohjaimen, on se mahdollista ostaa myös erikseen. Lähetyksessä esiteltiin yhteensä kolme eriväristä ohjainta: Clearly White, Just Black ja Wasabi. Näistä ainoastaan musta ja valkoinen ovat tällä hetkellä ennakkotilattavissa Stadian sivuston kautta 69 euron hintaan.

Myös yhteyksistä saatiin lisätietoa. Stadia vaatii vähintään 10 Mbit/s -yhteyden ja parhaimmillaan se toimii vähintään 35 Mbit/s -nopeudella. Alhaisemmilla nopeuksilla kuvan tarkkuus jää 720p, kun taas parhaimmalla yhteyksillä päästään 4K laatuun saakka. Väliin jää n. 20 Mbit/s -nopeus, joka tarjoaa käyttäjälleen 1080p -laadun. Lisätietoja tarvittavista nopeuksista ja yhteyden tarkastamisesta löytyy suoraan Stadian sivulta.

Myös pelivalikoimasta saatiin lisätietoa. Google Stadian valikoima sisältää useita kymmeniä pelejä ja mukana ovat muun muassa Baldur’s Gate III, Ghost Recon Breakpoint, Gylt, Darksiders Genesis, DOOM Eternal, Wolfenstein: Youngblood, Football Manager 2020, Get Packet, The Division 2 ja Tomb Raider Trilogy. Kaikki pelit eivät kuulu kuukausimaksulliseen palveluun, vaan ne ovat ostettavissa erikseen milloin tahansa.

Lisätietoja Google Stadiasta täältä.

Alla vielä Baldur’s Gate III:n ja Darksiders Genesis -pelien trailerit sekä koko Google Stadia lähetyksen taltiointi


V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi pelasi: Night ... Bungie esitteli tila... >

Keskustelut (4 viestiä)

Yazu

07.06.2019 klo 00.19 1 tykkää tästä

35 Mbit/s suositus. Eli pitäis olla 350mekan netti vähintään. Ainakin tehokkaalle netille olis käyttöä jos tuota halajaa :P

Lisää tietoja BG3 odotellessa.
lainaa
HArtsa

Rekisteröitynyt 10.06.2017

07.06.2019 klo 01.10 6 tykkää tästä

Yazu kirjoitti:
35 Mbit/s suositus. Eli pitäis olla 350mekan netti vähintään. Ainakin tehokkaalle netille olis käyttöä jos tuota halajaa :P


Hämmentävää matematiikkaa. Oletko harkinnut scientologiaa?
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

07.06.2019 klo 15.22 1 tykkää tästä

Netissä riittäsi nopeus, mutta luulin koko kirjaston olevan kuukausimaksulla käytössä. Pettymys. Pitää miettiä...
lainaa
MestariPerce

07.06.2019 klo 16.54

TälläKÄÄN ei voi tietenkään pelaa änärii...

...joka on siis ainut syy edes harkita konsolin ostamista
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova