Tuorein sisältö

E3: Muutakin retrohenkistä kuin mini-PC-Engine: Atari ja Intellivision esittelivät uusia konsoleitaan

12.06.2019 klo 11.00 | Luettu: 1715 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Viime yönä julkistettiin pieni PC-Engine-retrokonsoli, mutta muutakin retroon liittyvää E3-messuilla on tapahtunut - vanhat 80-luvun alun kilpakumppanit eli Atari ja Intellivision molemmat kertoilivat lisää tulevasta konsolistaan.


Intellivisionin uuden konsolin nimi on Amico ja nyt sen (luultavasti lopullinen) ulkoasu esiteltiin ensimmäistä kertaa. Laitetta tullaan saamaan viidessä eri värissä ja E3-tapahtuman kävijät pääsevät kokeilemaan sillä 22 peliä. Vanhojen InTV-pelien lisäksi laitteelle on tekeillä aivan uusia pelejä.

Lisätietoa Amicosta löytyy sivulta intellivisionentertainment.com


Nyky-Atarin VCS-konsolistakin kuultiin taas E3:lla - ainakin sen verran, että laitetta ennakkomyydään jo USA:n GameStopeissa sekä Walmarteissa ja toimitusten luvataan alkavan maaliskuussa 2020 - tosin kukaan ei vieläkään tiedä kaikkia yksityiskohtia laitteen toiminnasta tai pelivalikoimasta ("uusia pelejä, klassikoita ja remasterointeja"). Myös hinnat julkistettiin

Halvin versio on "Atari VCS 400 Onyx", 4 GB muistia, 249,99 dollaria. Kallein versio on "Atari VCS 800", 8 GB muistia, Classic Joystick-ohjain ja modernimpi ohjain, 389,99 dollaria.
Classic Joystick 49,99 dollaria
VCS Modern Controller 59,99 dollaria

Se tiedetään, että laitteessa on kaksi tilaa, Atari VCS ja Sandbox, joista jälkimmäiseen voi asentaa vaikka Windowsin. Sisuksissa on AMD Ryzen -prosessori. Lisää luvataan tällä viikolla.

Lisätietoja VCS:stä löytyy sivulta atarivcs.com

V2.fi | Manu Pärssinen
< E3: Konami hyppää mu... E3: Tähänkö kaikki S... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova