Tuorein sisältö

E3: Final Fantasy VII Remake kattaa vain pienen osan alkuperäisestä pelistä

13.06.2019 klo 20.00 | Luettu: 3149 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViisi vuotta julkistuksensa jälkeen Final Fantasy VII Remake vihdoinkin julkaistaan ensi vuoden maaliskuussa, tai siis pelin ensimmäinen osa ilmestyy silloin. Pelikehittäjä Square Enix nimittäin vahvisti E3-messuilla, että vuoden 2020 maaliskuussa ilmestyvä peli on vasta ensimmäinen osa Remake-pelisarjaa ja se tulee vain kattamaan alkuperäisen pelin Midgar-kaupunkiin sijoittuvan osuuden.

Alkuperäisessä pelissä Midgarissa vietetään vain muutamia tunteja mutta Square Enix lupaa, että uudessa versiossa osuus tulee kestämään normaalipituisen pelin ajan. Ottaen huomioon tämä ja se, että uuden pelin kerrotaan vievän kaksi blu-ray-levyä, niin Midgar-osuuden laajennuksen täytyy olla huomattava.

Koska sitten Final Fantasy VII Remaken muita osia voi odottaa ilmestyväksi? Tähän Square Enix ei osaa vastata, sillä pelejä ei ole vielä alettu heidän mukaansa vielä tekemään.

Kuitenkin peli virallisella Twitter-tilillä tuottaja Yoshinori Kitase kertoi, että seuraavien osien tuotanto pitäisi sujua nopeammin kuin ensimmäisen. Kehityksen kesto selittyy tuottajan mukaan sillä, että Remaket sukeltavat syvemmälle Final Fantasy VII:n maailmaan kuin aiemmat pelit ja siksi Remake myös ilmestyy useammassa osassa. Toivottavasti toista osaa ei siis jouduta odottamaan viittä vuotta.

Final Fantasy VII Remaken E3-trailerin voi katsoa alta.Lähteet: GamesRadar, EurogamerV2.fi | Mikko Seppänen
< Oikeusjututkaan eivä... Kehuttu luolastoräis... >

Keskustelut (1 viestiä)

hfksbdksjgnskd

13.06.2019 klo 20.44

midgar oli pelin paras osa. intensiivinen rymistely juna asemien ja slummien kautta jenovataloon joka hakkas ressin kauhussa ja matrixin loppuhuipennuksessa. midgardin jalkeen homma meni ihan peeloiluksi kun juostaan vaan pitkin peltoa ja vieraillaan vartin kylissa tai tyhjissa luolissa. toisaalta tallasena toimintapelina midgar ei ehka ole yhta immersiivinen
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova