Tuorein sisältö

Square Enix harkitsee omaa tilauspohjaista palvelua ja myöntää, että osa vanhoista peleistä on kadoksissa

16.06.2019 klo 11.00 | Luettu: 2967 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


E3-messut ovat jo takana, mutta vielä tihkuu tuoretta tietoa messujen ajalta. Tällä kertaa Square Enixin johtaja Yosuke Matsuda kertoi Gamesindustry.biz-sivustolle, että yhtiö harkitsee omaa tilauspohjasta pelikirjastoa. Tällä hetkellä Square Enix työskentelee jo Microsoftin kanssa tarjoten pelejä Xbox Game Pass -palveluun.

Ehkä kuukausimaksulla toimiva palvelu olisi kiva, mutta hommassa on vielä aika iso ongelma: osa peleistä on kateissa.

Gameinformerin saamien tietojen mukaan Sqaure Enix olisi digitalisoimassa vanhoja pelejään, sillä Matsudan mukaan pelaajat ovat kyselleet paljon yhtiön vanhemman tuotannon perään. Digitalisoitavien pelien joukkoon kuuluu myös NES-klassikoita ja Square Enix työskenteleekin hartaasti, jotta klassikot saataisiin pelattavaksi.

Vanhojen pelien kääntäminen ei ole kuitenkaan helppoa, sillä Matsudan mukaan he eivät tiedä missä kaikkien pelien koodit ovat. Hän kertoo, että ennen vanhaa pelit vain tehtiin ja julkaistiin, eikä kukaan miettinyt miten niitä voitaisiin myydä myöhemmin. Square Enix ei kuitenkaan kommentoi tarkemmin, mitkä pelit heiltä ovat kadoksissa.


V2.fi | Miia Lyyra
< Ashley Johnson saatt... Googlen uusi peli op... >

Keskustelut (1 viestiä)

dbksxnkshfjs

16.06.2019 klo 14.28

ean palvelu 10 ubin palvelu 10 squaren palvelu 10 msn palvelu 10 sonyn palvelu 10 nintendon palvelu 10 bethesdan palvelu 10 activisioni npalvelu 10 joko riittaa. viela capcom 2k konami ja sega mukaan niin juhlat alkaa. toisaalta omaa tavaraa ne haluaa tietty myyda joten jos alusta pyytaa kolkyt prossaa niin eihan se kannata
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova