Tuorein sisältö

Googlen uusi peli opettaa tekemään pelejä ilmaiseksi ja ilman koodaustaitoja

16.06.2019 klo 14.00 | Luettu: 6368 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ovatko 3D-mallinnus ja JavaScript sinulle tuntemattomia asioita? Tai tiedätkö mistä on kyse, mutta et osaa mallintaa tai koodata? Ei hätää, sillä Googlen julkaisema Game Builder -peli opastaa tekemään pelejä aivan ilmaiseksi. Käytännössä koodaaminen tapahtuu valitsemalla kattavista valikoista esimerkiksi hahmo ja/tai toiminta, joka pudotetaan alussa annettuun tyhjään pelimaailmaan. Game Builder tukee myös moninpeliä, joten omaa teosta voi rakentaa tai jopa pelata yhdessä kavereiden kanssa.

Game Builder julkaistiin Windowsille ja macOS:lle alun perin jo marraskuussa 2018, mutta vasta nyt Google tiedotti asiasta laajemmin. Syynä lieneen Game Builderin Early Access -leima, joka tarkoittaa sen olevan vielä kehitysvaiheessa. Keskeneräisyydestä huolimatta Steamissa annetut arvostelut puhuvat puolestaan, sillä pelin arvosanaksi on annettu erittäin myönteinen (arvosanoja 214).

Lähde: The Verge

V2.fi | Miia Lyyra
< Square Enix harkitse... Japanilainen fani lö... >

Keskustelut (2 viestiä)

dbksdjnejrhfjsj

16.06.2019 klo 14.04 1 tykkää tästä

ja google pollii kaikki ideat ja myy ne omina peleinaan. on google loytanyt aika hyvan markkinaraon. se pitaisi pakottaa samanlaiseksi yleishyodylliseksi jarjestoksi kuin jonkun museoviraston
lainaa
1234

18.06.2019 klo 00.53

Ä ja Ö on sallittu käyttää.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova