Tuorein sisältö

Toronton tuore tähti koristaa NHL 20:n kantta - myös uusia ominaisuuksia julkistettiin

20.06.2019 klo 10.54 | Luettu: 2722 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime yönä julkistettiin NHL 20:n kansikuvapelaaja ja se on Toronto Maple Leafsin keskushyökkääjä Auston Matthews. Matthews on ollut Maple Leafseissa vuodesta 2016.

"Lapsena ihailin aina pelaajia, jotka olivat päässeet NHL-pelin kanteen. Tämä on äärimmäinen kunnianosoitus, ja olen ylpeä saadessani edustaa seuraani tällä tavalla. Olen persoonana todella kilpailuhenkinen, enkä malta odottaa, että pääsen pukukoppiin pelaamaan uutta peliä joukkuekavereideni kanssa", Matthews kertoi gaalatilaisuudessa.

Uutuuksia tämän vuoden NHL-pelissä ovat mm.
- eri pelaajille tunnusomaiset Signature Shot -laukaukset, mm. PK Subbanin lämärivirittely, Auston Matthewsin puolittainen toe-drag-rannelaukaus ja Alex Ovechkinin puhdas suoraan syötöstä -veto.

Lehdistötiedote kertoo: "Sadat uudet laukausanimaatiot mahdollistavat entistä vaarallisemman hyökkäyspelaamisen, ja RPM-teknologian tehostamat uudistukset syöttelyyn ja kiekon haltuun ottamiseen tekevät pelistä aiempaa nopeampaa ja virtaavampaa, mikä herättää eloon aidon NHL-vauhdin ennenäkemättömällä tavalla. Uusi maalivahtien tekoäly sisältää täyden analyysin hyökkäyksien uhkasta, minkä avulla maalivahdit lukevat jokaisen hyökkäysalueen kuvion kehityksen ja vaarallisuuden sekä pystyvät reagoimaan niihin."

- Eliminator-pelitila, battle royale -inspiroitunut tapa pelata ONES- ja THREES-pelitiloja, jossa 81 pelaajaa on survival-henkisessä lohkossa ja vain yksi voi voittaa. Pelaajat voivat myös tiimiytyä kavereidensa kanssa pelatakseen THREES Eliminatoria, jossa vastus kovenee kierros kierrokselta

- uudistettu "tv-lähetysformaatti", johon on lisätty pelitapahtumien kulkua purkavaa asiantuntijakommentointia ja selostusta. Myös tulostauluja, siirtymiä ja liikemallinnuksia on paranneltu. Uusi Play Of The Game näyttää hienoimpia suorituksia highlight-videoilla, joista pääsee ihastelemaan sekä omia että vastustajan tähtihetkiä

Peli julkaistaan 13. syyskuuta (X1, PS4).V2.fi | Manu Pärssinen
< Twitch panostaa e-ur... Lisälaitevalmistajal... >

Keskustelut (1 viestiä)

fjsknfksnfjsn

20.06.2019 klo 13.14

ei ykskaan maalivahti osaa lukea kaikkia
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova