Tuorein sisältö

Kukapa se on Suomi-Änärin kannessa? No änärifani Patrik tietenkin

02.08.2018 klo 13.00 | Luettu: 2462 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Electronic Arts on valinnut Patrik Laineen NHL 19 -pelin kansikuvaurheilijaksi Suomessa.

“Änärin pelaaminen on minulle tärkeä tapa rentoutua ja pitää hauskaa pitkän kauden aikana. (Nikolaj) Ehlersin ja muiden joukkuekavereiden kesken pelataan melkein päivittäin. Pelin kanteen pääseminen on aika siisti juttu, ja se velvoittaa minua jatkamaan hommien paiskimista, jotta pisteitä ropisee alkavalla kaudella konsolipelien lisäksi myös tosielämässä”, Laine kertoo.

“Suomessa on ainutlaatuisen vahva EA SPORTS NHL -pelaajien yhteisö, ja vuosien saatossa änärin pelaamisesta on tullut osa suomalaista populaarikulttuuria. Patrik Laine on yksi NHL:n valovoimaisimmista nuorista tähdistä ja kaukalon ulkopuolella intohimoinen konsolipelaaja – tämä yhdistelmä tekee Laineesta täydellisen edustajan NHL 19 -pelille”, kertoo EA SPORTS:n Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

NHL 19 on saatavilla 14. syyskuuta 2018 PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Patrik Laine on pelin kannessa suomalaisista kivijalkakaupoista, verkkokaupoista ja suomenkielisistä PS4- ja Xbox One -sovelluskaupoista ostetuissa ja ennakkotilatuissa versioissa.

Ja oikein trailerikin!


V2.fi | Manu Pärssinen
< PS Plus -jäsenille t... Retro rules! Pikkuin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova