Tuorein sisältö

Harry Potter: Wizards Unite ei ole julkaisunsa perusteella aivan Pokémon Gon kaltainen hitti

25.06.2019 klo 22.00 | Luettu: 3406 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime viikolla julkaistu Nianticin kehittämä Harry Potter: Wizards Unite on saanut ihan kiitettävän onnistuneen aloituksen, mutta peli jää kuitenkin selvästi suosiossa jälkeen kehittäjän aiemman Pokémon Go -pelin huippulukemista.

Mobiiliapplikaatioiden seurantaan erikoistuneen Sensor Tower -sivuston mukaan uusinta Harry Potter -peliä ladattiin Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa noin 400 000 kertaa ensimmäisen vuorokauden aikana, kun taas vastaavassa ajassa Pokémon Go keräsi pelkästään jo Yhdysvalloissa yli 7,5 miljoonaa latausta. Vastaavasti rahaa Harry Potter -pelissä käytettiin noin 300 000 dollaria ja Pokémon Gossa taas yli 2 miljoonaa.

Huomioimisen arvoista on tietenkin se, että luvuissa ei ole lainkaan muita maita missä peli julkaistiin pari päivää myöhemmin. Harry Potter on kuitenkin maailmanlaajuisesti hyvinkin tunnettu brändi, joten jää siis nähtäväksi onko Harry Potter: Wizards Unite -pelin vastaanotto ollut muissa maissa lämpimämpi.

Peli ei myöskään ole ehtinyt olemaan vielä edes viikkoa ulkona, joten sillä on vielä ihan hyvin aikaa kasvattaa suosiotaan.

Tässä vielä vähän aitoa pelikuvaa pelistä:


Lähde: Gameinformer


V2.fi | Mikko Seppänen
< Tasavallan tietokone... Kesälomabudjetti pau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova