Tuorein sisältö

Google Stadian striimatuista biteistä pitää maksaa aivan yhtä paljon kuin peleistä muillakin laitteilla

28.06.2019 klo 14.00 | Luettu: 1837 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Googlen pelistriimauspalvelu Stadia tulee tarjolle kahtena versiona: kuukausimaksullisena (9,99 eur) Pro-versiona sekä ilmaisena Base-versiona. Pro tukee 4K-resoluutiota, Base HD-resoluutiota. Pro-versiossa saa myös pääsyn "ilmaisten pelien valikoimaan", joka on toistaiseksi vain yhden pelin mittainen: Destiny 2.

Muut pelit joutuu siis ostamaan erikseen, mutta tokihan ne ovat edullisempia, koska joutuu maksamaan kuukausimaksuja, eikä pelejä saa missään muodossa itselleen? Eivät ole, kertoo Eurogamer.

Ostettavaksi on tulossa ainakin Doom Eternal, Wolfenstein: Youngblood, Baldur's Gate 3, Final Fantasy 15, Rage 2, Football Manager 2020, Borderlands 3, Assassin's Creed Odyssey, Ghost Recon Breakpoint ja Mortal Kombat 11. Eurogamer kysyi niiden hinnottelusta Googlella nykyään työskentelevältä Phil Harrisonilta.

"En tiedä miksi niiden pitäisi olla halvempia. Stadialla saa rahalle vastinetta sillä, että peliä voi pelata millä tahansa ruudulla: televisiolla, PC:lle, kannettavalla, tabletilla, puhelimella. Mielestäni sillä on arvoa pelaajille", sanaili Harrison. Tietenkin pelaajat säästävät myös uusimman pelilaitteen hinnan, kun sitä ei tarvitse hankkia, ainoastaan sopiva ohjain.

Tarkkoja hintoja mies ei osannut kertoa, vaan ne ovat kiinni myös pelijulkaisijoista. Yleistä hintatasoa pidetään kuitenkin silmällä. Harrisonin mukaan näin annetaan myös "käyttäjille mahdollisuus valintojen tekemiseen". Hänen mukaansa kehityksessä ollaan jo siinä vaiheessa, että digitaalinen sisältöjakelu on ohittanut fyysisen omistamisen.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelaajat halutaan tv... Rovio haastoi kanara... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

28.06.2019 klo 16.49 1 tykkää tästä

Enpä ostaisi peliä virtauspalveluun, vaikka eipä Steam siitä paljon eroa, palvelu katoaa alta niin pelit katoavat. Toivottavasti Steamilla on suunnitelma tuota varten ja pelit on mahdollista saada itselle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova