Tuorein sisältö

Metal Gear -pelisarja on länsimaisten tiedustelupalveluiden salajuoni!

01.07.2019 klo 20.00 | Luettu: 2411 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVenäjän apulaispuolustusministeri on vihdoinkin paljastanut totuuden Metal Gear -pelisarjan taustalla. Kyseessä on nimittäin oikeasti Yhdysvaltojen tiedustelupalveluiden ase, jonka tarkoituksena on manipuloida varsinkin nuoriso protestoimaan auktoriteetteja vastaan.

Erityisen ovelan tästä salajuonesta tekee tietenkin se, että pelisarjan on luonut japanilainen pelinkehittäjä Hideo Kojima jo vuonna 1987 ja sen julkaisija Konami on myös japanilainen yritys. Onneksi kuitenkin apulaispuolustusministeri Andrei Kartapolov näkee tällaisten ilmiselvien hämäysyritysten läpi suoraan totuuden ytimeen.

Kyseisen totuuspommin apulaispuolustusministeri Kartapolov tiputti Venäjän parlamentin alahuoneen duuman pyöreän pöydän kokouksessa. Samaisessa kokouksessa hän syytti tiedustelupalveluita myös yhteistyöstä "avoimesti vihamielisten" venäläisten taitelijoiden, poliitikkojen ja julkisuudenhenkilöiden, tarkoituksena mustamaalata Venäjän sivistynyttä valtiota, kulttuuri-ideologiaa ja uskonnollista identiteettiä.

Mahtaakohan myös Kojiman uusin peli Death Stranding olla tiedustelupalveluiden yritys manipuloida venäläiset hämmennyksiin? Vain aika näyttää.

Lähde: The Moscow Times

V2.fi | Mikko Seppänen
< Sininen protokolla! ... Tietovuodot vihjaava... >

Keskustelut (1 viestiä)

hfkfnfn

02.07.2019 klo 19.48

jaa et tiedustelupalvelu kannustaa auktoriteettien eli mm tiedustelupalvelun rikkomiseen. jos puhuu paskaa niin vois edes alotuspiste olla uskottava
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova