Tuorein sisältö

Grand Theft Auto VI:tä koskeneet huhut saattoivat sittenkin olla hölynpölyä

02.07.2019 klo 22.00 | Luettu: 4750 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kaksi päivää sitten Reddit-palveluun ilmestyi JackOLantern1982 nimimerkillä toimivan käyttäjän toimesta pitkä lista informaatiota koskien Grand Theft Auto VI:tä. Heti viestin alussa JackOLantern1982 ilmoitti, että tiedot pitävät paikkaansa sillä lähteinä toimivat Kotakun ja PC Gamerin toimittajat sekä Rockstarin työntekijä.

Vuotoviestissä kerrottiin, että GTA VI kantaisi nimeä Project Americas ja tuleva peli sijoittuisi 1970-1980-luvuille. Pelialueena toimisi Etelä-Amerikka ja seikkailemaan pääsisi huumekauppiaana. Huhun mukaan seuraavan GTA:n kehitys olisi ollut käynnissä jo vuodesta 2012 asti ja tuleva teos saapuisi seuraavan sukupolven laitteistolle.

Asiassa on kuitenkin pieni mutta: Kotakun Jason Schreier osallistui keskusteluun ja ilmoitti, että JackOLanternin kertomus Kotakusta ja PC Gamerista lähteinä ovat täyttä puppua. Näin ollen JackOLanternin kirjoittama selostus saattaa olla keksittyä, koska mitään konkreettisia todisteita asian suhteen ei ole esitetty. PC Gamerin uutisen mukaan hekään eivät olleet tietoisia kirjoittajan kertomista huhuista.

GTA VI:stä on aika ajoin liikkunut erilaisia kuulopuheita, viimeksi huhuttiin että tulevassa teoksessa pelattavana päähahmona olisi nainen. Rockstar Games tai Take-Two ei ole kommentoinut kuudennen osan tulemista tai tekeillä olemista millään tavalla, joten millekään huhulle ei ole saatu virallista vahvistusta.

V2.fi | Miia Lyyra
< Venäläisen Unfrozen ... Geraltia katsellaan ... >

Keskustelut (4 viestiä)

fjksfn

03.07.2019 klo 08.55 5 tykkää tästä

voisko huhujen uutisoinnin vaan lopettaa. uusin vitutus youtubessa on et jostainnsyysta suositukset on taynna paljastusvideoita rise of skywalkerista ja voi vaan sanoa et aika saalittavaks klikkien kerays mennyt. kymmenia taysin keksittyja ja ristiriitaisia jorinoita
lainaa
Smuli

03.07.2019 klo 16.19 3 tykkää tästä

Hahaha, Kotaku. En muutenkaan pahemmin luota enää mihinkään mitä kyseinen lafka suoltaa. Huhut ovat aina huhuja. Taisi olla JackOlantern tyytyväinen onnistuneeseen trollaukseensa.
lainaa
ASx6x

03.07.2019 klo 16.49 1 tykkää tästä

Juurikin näin rock* alkaa markkinoimaan uutta Gta;ta. Pelistä ei paljon kerrota, mutta silti Gta VI nimi saa näkyvyyttä yllättävän isoissakin medioissa, minkä kyseinen uutinenkin todistaa..
lainaa
Lefa123

02.01.2020 klo 13.45

Tuleeko gta 6 kaden päivän päästä???
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova