Tuorein sisältö

Vain 15-vuotiaana menehtynyt Michael sai yllätyksen Elite Dangerousin studiolta äänitarinan muodossa - poika pääsi päähahmon virkaan

08.07.2019 klo 20.00 | Luettu: 1287 kertaa | Teksti: Miia LyyraMichael, myös CMDR Michael Holylandina tunnettu poika sairastui nuorena verisyöpään eli leukemiaan ja menehtyi vain 15-vuotiaana 22. toukokuuta. Vain muutama päivä ja viikko ennen hänen kuolemaansa hän sai kuitenkin kokea vielä jotain suurta liittyen hänen lempipeliinsä Elite Dangerousiin.

Michaelin eno Mat Westhorpe otti yhteyttä Twitterissä pelin kehittämisestä vastanneen Frontier Developmentsin Paige Harveyhin ja Harvey halusikin twiitin nähtyään tehdä jotain mukavaa Michaelin hyväksi. Paige ja Sally Morgan-Moore päättivät lähteä vierailulle sairaalaan ja toivat mukanaan muun muassa Elite Dangerousin tiimiläisten nimikirjoituksilla varustetun julisteen. Terveisiä ja muita toivotuksia lähetettiin runsain määrin myös muiden pelaajien toimesta, mutta olipa tervehdysten lähettäjien joukossa myös esimerkiksi Elite-sarjan kehittäjä David Braben.

Michaelin toiveena oli myös päästä käymään Frontierin studiolla, mutta lääkärin kehotuksesta matka ei kuitenkaan onnistunut. Mutta vain muutama päivä Paigen ja Sallyn vierailun jälkeen Frontierin Zac Antonaci ehdotti, että voisivatko he koota ryhmän, joka tekisi pienen Eliteen sijoittuvan tarinan missä Michael olisi pääosassa. Ryhmä saatiinkin nopeasti kasaan ja vain päivässä Drew Wagar kirjoitti 7000 sanan mittaisen tarinan, jonka Richard Reed, Jay Britton ja Amelia Tyler ääninäyttelivät heti kirjoituksen oltua valmis. Vain muutamaa päivää myöhemmin tarina oli laitettu pakettiin ja Zac sekä Paige saapuivat takaisin sairaalle mukanaan äänitetty tarina, jonka Michael ehti kuuntelemaan vielä ennen menehtymistään. Michael kuoli seuraavana päivänä.

Kokonaisuudessaan Mat Westhorpen tekemän kirjoituksen voi lukea The Guardianin sivuilta. Alla myös Michaelille tehty tarina, joka ladattiin vain muutama päivä sitten YouTubeen.

Lähde: The GuardianV2.fi | Miia Lyyra
< Muistele Segan Dream... Gears 5 saapuu testa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova