Tuorein sisältö

Elite Dangerous: Odyssey -lisäosan hankkineet joutuvat aluksi seikkailemaan täysin omassa galaksissaan

15.05.2021 klo 11.00 | Luettu: 774 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAvaruussimulaattori Elite Dangerous on tekemässä aivan uuden aluevaltauksen kun pian julkaistava Odyssey-lisäosa päästää pelaajat ulos aluksistaan ja kävelemään planeettojen pinnalla sekä tutustumaan avaruusasemiin ja asutuksiin.

Lisäosa tuo tämän lisäksi myös peliin ensimmäisen persoonan räiskintää ja kaikenlaisia uusia tehtäviä mukaan lukien tiimipohjaista PvP-taistelua.

Ikävä kyllä, pelin foorumeilla julkaistun viestin mukaan Odyssey-lisäosan hankkineet eivät pääse nauttimaan mistään lisäosan sisällöstä jos haluavat pelata peliä vain Elite Dangerous: Horizons -perusversion omistavien kavereiden kanssa.

Odyssey-pelaajat voivat käynnistää pelin erillisessä Horizons-tilassa mutta joutuvat tällöin lisäosan omistajat joutuvat luopumaan jopa lisäosan tuomista graafisista päivityksistä, kuten parannetuista valaistuksesta ja tekstuureista.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Odyssey-lisäosan omistajat ja peruspelin omistajat ovat toistaiseksi täysin toisistaan irrallisissa galakseissa mutta pelinkehittäjä Frontier Developments kertoo kuitenkin aikovansa yhdistää pelin molemmat versiot yhteen viimeistään uuden laajennuksen konsoliversion ilmestyessä joskus tämän vuoden syksyllä.

Elite Dangerous: Odyssey julkaistaan PC:lle 19. päivä toukokuuta ja se saapuu Xbox- sekä PlayStation-konsoleille syksyllä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< ''Moraalin, siveyden... Sniper Ghost Warrior... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova