Tuorein sisältö

Huhu: Oculus saa yksinoikeudella Splinter Cell ja Assassin’s Creed VR-pelit

12.07.2019 klo 22.00 | Luettu: 3212 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVirtuaalitodellisuusteknologiayritys Oculuksen omistava Facebook on The Information -uutissivuston mukaan solminut yksinoikeussopimuksen Splinter Cell ja Assassin’s Creed -pelisarjojen tuomisesta sen Oculus VR-alustalle.

Facebook on aiemminkin hankkinut yksinoikeuspelejä Oculus-alustalle, mutta Ubisoftin kokoisen pelistudion mukaan saaminen on isompi saavutus. Ubisoft on kyllä aiemmin julkaissut itse muutamia VR-pelejä kuten Transference ja Star Trek: Bridge Crew, mutta ne ovat olleet saatavilla useammille eri alustoille.

Mielenkiintoista huhussa on etenkin Splinter Cell -pelisarjan mukana olo. Sarjan edellisen osan julkaisusta on ehtinyt jo kulua kuusi vuotta, joten sen fanit varmasti odottavat innolla jotain uutta. Kuitenkaan välttämättä kaikki eivät ole innoissaan siitä, jos uusi Splinter Cell tuleekin olemaan VR-peli ja vieläpä yksinoikeudella Oculus-laitteille.

Kuitenkin vastaavanlaisia yksinoikeusuutisia tullaan todennäköisesti kuulemaan lisää, sillä The Information sivuston mukaan Facebook on Oculuksen lisäksi myös laajemmin pyrkimässä laajentumaan pelaamisen puolelle.

Lähde: The Information,The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tulossa uusi hajott... Ilmaisia pelejä jäll... >

Keskustelut (3 viestiä)

wnviog

13.07.2019 klo 00.40

facebookin googlen ja amazonin kohteena on vieda pelimarkkinatin hallelujaa samaan aikaan kun moni toivoisi et joku pikkufirma onnistuisi tekemaan jotenkin kilpailukykyisen pelialustan
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

13.07.2019 klo 05.36 1 tykkää tästä

Vau, taidankin heti vaihtaa Oculus-leiriin noiden pelien takia. En.
lainaa
Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

13.07.2019 klo 13.56 2 tykkää tästä

Facebook on selvästi ottanut mallia Epicistä. Yksinoikeuksien hamstraaminen on varma tapa saada pelaavan kansan sympatiat puolelleen. Itsekin Vive-käyttäjänä olen tästä uutisesta ratkiriemuissani.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova