Tuorein sisältö

Lakifirma kerää nimiä joukkokanteeseen Nintendoa vastaan Joy-Con-ohjainten drift-ongelman takia

22.07.2019 klo 22.00 | Luettu: 4792 kertaa | Teksti: Miia LyyraLakifirma Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith syyttää Nintendoa Nintendo Switchin Joy-Con-ohjainten "drift" -ongelmasta, ja onkin tästä syystä nostanut oikeuskanteen Nintendoa kohtaan. Ongelma näkyy käytössä niin, että ohjaimen analogisauva rekisteröi liikettä myös silloin, kun siihen ei kosketa.

Eurogamerin uutisen mukaan ongelma olisi hyvinkin yleinen kyseissä ohjaimissa. Ongelmaa voi yrittää korjata itse, mutta lakiyhtiö kuitenkin syyttää Nintendoa viallisten ohjainten myymisestä ja kerääkin tällä hetkellä lisää nimiä mukaan joukkokanteeseen. Valitettavasti mukaan voi osallistua vain, mikäli sattuu asumaan Yhdysvalloissa.V2.fi | Miia Lyyra
< Blizzard kiusoittele... Sigma hallitsee pain... >

Keskustelut (3 viestiä)

rvegonb

22.07.2019 klo 22.08 2 tykkää tästä

valitettavasti. kuulostaa et lakimiehet on taas keksineet jotain et jostain saisi rahaa
lainaa
asdfgqwertyu

23.07.2019 klo 00.54 1 tykkää tästä

Ilmeisesti hyvin yleinen ongelma kyseessä ja myös oman joy-conin kanssa tätä ongelmaa ollut. Ohjain tosin parani omia aikojaan, joten ilmeisesti jotain likaa oli päässyt analogitatin sensoreihin.

Kun ottaa huomioon ohjaimen hinnan, niin odottaisi tälläiseen vikaan kyllä korjauksen saavan. Toivottavasti Nintendo saa näpäytyksen tästä.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

23.07.2019 klo 05.35

Kyllähän tatin voisi odottaa pysyvän suunnilleen paikallaan, mutta jos jokus luulee ettei liiketunnistin lähtisi liikkumaan itsestään ajan kuluessa niin odotukset ovat todellakin liian korkealla tässä hintaluokassa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova