Tuorein sisältö

Blizzard kiusoittelee videomateriaalilla - Overwatch saa uuden hahmon

22.07.2019 klo 20.00 | Luettu: 1816 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



20. heinäkuuta Overwatchin virallisella Twitter-tilillä julkaistiin hyvin lyhyt video, jossa pelinkehittäjä Jeff Kaplan aloittaa kertomaan kehitystä koskevia uutisia. Pian video kuitenkin keskeytyy ja ruudulle lävähtää mystisiä matemaattisia laskukaavoja.

Eilen samaiselle Twitter-tilille lisättiin uusi video, jossa soi sama pianomusiikki kuin edellisellä videolla ja jossa näkyy jonkin hahmon vasen rintamus. Paidassa komeilevan tekstin mukaan tulevan hahmon nimi olisi Sigma.

Sigma kuitenkin paljastui jo hieman aiemmin, sillä espanjankielisessä Overwatchin blogitekstissä paljastettiin kuva tulevasta hahmosta. Tai näin on oletettavissa, sillä OWWC Team México eli Meksikon Overwatch -tiimi julkaisi 18. heinäkuuta twiitin, jossa samainen virallinen sivusto on laitettu lähteeksi. Ainoana eroavaisuutena on se, että blogin yhteydestä ei löydy enää Sigmaan viittaavaa kuvaa, mutta twiitistä kuva vielä löytyy. Ilmeisemmin Blizzard siis itse paljasti Sigman liian aikaisin. Sigman naamaa voi kuitenkin katsoa esimerkiksi PC Gamerin uutisesta.

Lähde: Polygon







V2.fi | Miia Lyyra
< Ei enää valinnan vai... Lakifirma kerää nimi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova