Tuorein sisältö

World of Warships laajenee - Ranskan laivasto nostaa sotaliput uusiin laivoihin

26.07.2019 klo 16.00 | Luettu: 2953 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Wargaming.Netin oivallinen toimintastrategiapeli World of Warships sai upouuden laivastopuun, sillä urhoollisen Ranskan sotalaivaston riveihin on liitetty liuta uusia aluksia. Ranskalaiset hävittäjät täydentävät entuudestaan risteilijöistä ja taistelulaivoista koostunutta laivastopuuta.

Uudet sotalaivat ajettuvat tiereille 5-8 ja tarjoavat aivan omanlaistaan pelimekaniikkaa. Niissä ei ole lainkaan suojasavugeneraattoreita, vaan alusten hitpojojen taktisempi sijoittelu, ketteryys ja poikkeuksellisen suuri huippunopeus tekevät aluksista tehokkaita väijyjiä ja yllättäviä hyökkääjiä.

Uusien laivojen lisäksi 0.8.6-päivitys tuo muassaan näyttävän Marseillen sataman, koko liudan Ranskan laivastoa ylistäviä tehtäviä, Doverin valkoisista kallioista inspiroituneen kartan sekä kaikenlaista pienempää viilausta ja päivitystä.

Tulevaisuudessa Warshipsiin lisätään myös kauan kaivattu Italian laivasto, joka starttaa komeilla risteilijöillä. Lisäksi peliin lisätään uusi European-niminen valtio, jonka alle sijoitetaan pienten merimahtien yksittäisiä aluksia. Ensimmäiset kolme ovat Itävalta-Unkarin Viribus Unitis, Puolan B?yskawica ja Alankomaiden Friesland.

Lisätietoja: https://worldofwarships.eu/

Lisää aiheesta

V2.fi jättijuttu: World of Warships
Viimeisin vuosi on ollut oikein hyvää aikaa merisodan ystäville, sillä kuiva kausi on virallisesti päättynyt. Huh hah hei, pullo rommia ja torpedoja, joita ei ole suinkaan täytetty pirtulla! Jukka O. Kauppinen vieraili Ranskan laivastotukikohdassa Toulonissa ja laivastomuseossa ottamassa selvää, että mistä aineksista on ranskalaiset sotalaivat tehty.V2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Gears 5:n moninpeliä... Discordin ylläpito k... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

29.07.2019 klo 09.40

Luulin että ranskalaiset nostavat vain valkoisia antautumislippuja :P
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova