Tuorein sisältö

Hypecon ja Avatar ry palkittiin Ropeconissa

29.07.2019 klo 20.05 | Luettu: 1453 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime viikonloppuna järjestetyssä 26:ssa roolipelitapahtuma Ropeconissa jaettiin tänä vuonna taas kaksi tunnustuspalkintoa.

Kuva: Ropecon / Sami Eräluoto


Näistä Kultaisen lohikäärme -palkinnon sai Mika Joensuu ansiokkaasta työstä monipuolisen pelikulttuurin edistämisestä erityisesti nuorisotyön saralla. Mika Joensuu on hyvinkääläisen anime- ja pelitapahtuma Hypeconin perustaja ja monivuotinen pääjärjestäjä.

Kultainen lohikäärme on Ropeconin vuosittain jakama palkinto. Palkinto perustettiin 2003, ja se jaetaan pitkäaikaisesta työstä roolipelien, miniatyyripelien, korttipelien tai lautapelien saralla tai ansiokkaasta työstä pelikulttuurin kehittymisessä tai kehittämisessä.

Kuva: Ropecon


Ropeconissa jaettiin myös Vuoden peliteko -palkinto ja sen sai Roolipeliyhdistys Avatar ry. Avatar ry on vuoden 2019 alussa perustettu nuorisojärjestö, joka järjestää lapsille suunnattuja Velhokoulu-liveroolipelejä. Avatar ry saa palkinnon tunnustuksena työstään peliharrastuksen elinvoimaisuuden ja jatkuvuuden puolesta.

Vuoden peliteko -palkinto myönnetään ansiokkaasta projektista, toiminnasta, julkaisusta tai muusta tempauksesta ei-digitaalisten pelien saralla. Palkinnon jakaa Ropecon-tapahtuma. Vuoden peliteko -palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2014.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Hakkerit saivat Andr... Bethesda lupaa korja... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova