Tuorein sisältö

Xbox One X:stä saapuu jäätävä erikoisversio Gears 5:n julkaisun yhteydessä

09.08.2019 klo 20.00 | Luettu: 2702 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


10. syyskuuta julkaistava Gears 5 ei jää pelkäksi peliksi, sillä samoihin aikoihin julkaistaan huima kasa kaikkea räiskintäpeliin liittyviä oiheistuotteita, joihin lukeutuu myös jään ja lumen peittämällä kuviolla koristeltu Xbox One X -konsoli. Paketti tulee saataville jo 6. syyskuuta.

Xbox One X Gears 5 Limited Edition -konsolipakettiin kuuluu itse konsoli (1Tt), Xbox Kait Diaz Limited Edition -ohjain, Gears 5: Ultimate Edition, Gears of War: Ultimate Edition sekä Gears of Warin osat 2, 3 ja 4. Paketin lisäksi ostettavaksi saapuu myös ohjaimen lataustelakka.

Konsolipakettia voi tällä hetkellä ennakkotilata suomenkielisestä Microsoftin verkkokaupasta, mutta lataustelakkaa ei vielä uutisen kirjoittamishetkellä löydy suomenkielisestä Storesta. Konsolipaketin hinta ilman telakkaa on 519,99 euroa ja telakan hinta noin 50 dollaria. Ohjaimen voi ostaa myös erikseen noin 70 euron hintaan.

Lisäksi markkinoille saapuu Razer Turret for Xbox One - Gears 5 Edition -näppäimistö ja hiiri sekä Razer Thresher for Xbox One - Gears 5 Edition -kuulokkeet. Kummatkin ilmestyvät saataville syyskuun aikana. Hinnaksi näppäimistö ja hiiri -paketille tulee noin 300 dollaria, mutta kuulovälineen hintalappua ei ole vielä paljastettu.

Pelaajille, joiden konsolista on tila loppu, on luvassa myös helpotusta. Nimittäin Gears 5:n ulkoasulla on saatavilla myös Seagaten ulkoinen kovalevy, jonka koko on runsaat 2TB. Kyseessä on HDD-levy USB 3.0 liitännällä. Hintaa tallennustilalla on noin 99 dollaria.Lisää kuvia konsolista voit katsoa alla olevista twiiteistä ja videoista. Kuvat kuulokkeista, näppäimistö ja hiirestä voit vilkaista IGN:n uutisesta.

Lähde: The Verge, Xbox


V2.fi | Miia Lyyra
< Rico loikkaa leijula... Uusi video esittelee... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.08.2019 klo 20.23

Pysyy ainakin kone kylmänä kun on niin jäätävä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova