Tuorein sisältö

Seuraavat Xbox Game Pass -pelit vuosivat julkisuuteen - tänään ilmestyi yllätyksenä Danganropa-kokoelma ja lähiaikoina luvassa ovat ainakin Death's Door, Windjammers 2 sekä legendaarinen rumpupeli

18.01.2022 klo 20.00 | Luettu: 1444 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTarkkasilmäisen fanien ansiosta vaikuttaa siltä, että Xbox Game Pass -palvelun seuraavat pelit ovat vuotaneet julkisuuteen, kun Microsoftin virallisilta sivuilta löytyi niistä kertovat kuva.

Lähiaikoina Xbox Game Pass -palvelu on saamassa muun muassa kehutun Death's Door -toimintapelin, odotetun Windjammers 2 -jatko-osan sekä viimeisimmän osan legendaarista rumpupelisarjaa Taiko no Tatsujin: The DrumMaster .

Näiden lisäksi joukosta löytyy tänään yllätysjulkaisuna Xbox-alustalle ja Xbox Game Pass -palveluun ilmestynyt kulttipeli Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition sekä aiemmin julkistetut Hitman Trilogy, Rainbow Six Extraction ja eilen palvelussa julkaistu Guacamelee-pelit kehittäneen Drinkbox Studiosin toimintaroolipeli Nobody Saves The World.

Palveluun lisättävistä peleistä vain Death's Doorilla ja Taiko no Tatsujinilla ei ole vielä julkaisupäivää, muut ovat jo ilmestyneet tai ilmestyvät palveluun tammikuun 20. päivä.

Microsoftin Xbox Game Pass -palvelu jatkaakin kasvamistaan ja tämän päiväisen Activision-Blizzard hankinnan yhteydessä Xbox-pomo Phil Spencer paljasti palvelun kasvaneen jo 25 miljoonaan käyttäjään.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft ostaa Acti... Xbox-pomon mukaan Mi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova