Tuorein sisältö

Gamescom: Kojiman Death Strandingista nähtiin kaksi uutta hahmoa, pissaamista ja pelikuvaa

19.08.2019 klo 23.40 | Luettu: 836 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Hideo Kojima asteli Gamescomissa lavalle Gamescom Opening Night Liven loppupuolella. Hän esitteli tulevaa Death Stranding -peliään useiden minuuttien ajan jopa kolmen videon avustuksella. Kahdesta näissä päästiin tutustumaan uusiin hahmoihin. Esittelyyn pääsivät Mama (Margaret Qualley), Bridge Baby ja Deadman (Guillermo del Toro).

Kojima avasi melko syvällisesti hahmojen taustatarinoita sekä siitä mistä pelissä on oikeastaan kysymys. Toisaalta videoilla ei unohdettu hänen huumorintajuansa, kun pelikuvaa esittelevän pätkän alussa pelin päähahmo Sam Bridges virtsaa suurieleisesti pitkin maita ja mantuja.

Tilaisuudessa nähtiin myös kuvamateriaalia, jossa tilaisuudenkin juontanut Geoff Keighley näyttelee! Kotaku teki pätkästä oman videon, jonka voit myös katsoa alta.

Death Stranding saapuu PlayStation 4:lle 8. marraskuuta 2019.









Tilaisuuden kokonaisuudessaan voit katsoa Twitchistä.

Katso gamescom: Opening Night Live, TODAY at 8 pm CEST / 2 pm ET / 11 am PT with Hideo Kojima, Call of Duty, Gears 5 and More! (lähettäjä: thegameawards) sivulla www.twitch.tv

V2.fi | Miia Lyyra
< Gamescom: Sony osti ... Gamescom: Nintendo j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti



www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova